26.01.2020 |
Territoris.cat

Millores a la zona verda i de lleure de la urbanització del PP6 a les Borges

L’alcalde de les Borges, Enric Mir, acompanyat del regidor d’Urbanisme, Francesc Mir, han visitat aquest matí els treballs d’adequació de la zona verda i lleure de la urbanització de recent creació, coneguda com el PP6.

Visita de l'alcalde i el regidor d'Urbanisme a l'actuació de millora de la zona verda del PP6 de les Borges.
Visita de l'alcalde i el regidor d'Urbanisme a l'actuació de millora de la zona verda del PP6 de les Borges.
Millores a la zona verda i de lleure de la urbanització del PP6 a les Borges

L’alcalde de les Borges, Enric Mir, acompanyat del regidor d’Urbanisme, Francesc Mir, han visitat aquest matí els treballs d’adequació de la zona verda i lleure de la urbanització de recent creació, coneguda com el PP6, de la capital de les Garrigues.

Les millores dutes a terme en aquesta zona d’expansió de les Borges han consistit en la instal·lació d’enllumenat públic a la zona d’equipaments infantils, una font per beure i un nou joc amb diversos usos que fa de tobogan i de castell, entre d’altres. També s’ha construït una pista poliesportiva per a la pràctica del bàsquet, futbol sala i patinatge, i es preveu que els propers dies es dugui a terme una nova plantació d’arbres i la instal·lació de més bancs per seure, a més de posar una capa de sauló al voltant de la pista poliesportiva, per a evitar la proliferació incontrolada de vegetació.

L’alcalde ha declarat que els treballs tindran un cost de 18.000 euros, finançats per l'Ajuntament de les Borges Blanques. A més, Enric Mir s’ha mostrat satisfet de poder continuar millorant els espais públics municipals, pensant en les persones, i a més ha explicat que properament farem una consulta popular entre els veïns de la urbanització per mirar d’assignar-li un nom, ja que molts ens ho han demanat. La zona encara es coneix com a PP6, corresponent a Pla Parcial número 6, el nom tècnic que tenia quan es van fer les Normes Subsidiàries de Planejament vigents.

Les obres de millora d’aquesta zona verda serveixen per complementar la zona de jocs, arbres, arbusts i bancs, amb terra de sauló que existia des de l’any 2012.

Comentarios