Les millors fotografies del concurs 'Les Garrigues en Flor' es poden veure a l'IEI

Inauguració de l'exposició Les garrigues en Flor a l'IEI
photo_camera Inauguració de l'exposició Les garrigues en Flor a l'IEI

Per aquells que no van tenir l'oportunitat de visitar els pobles que participaven en la convocatòria d'enguany del concurs Les Garrigues en Flor, el Consell Comarcal, trasllada fins al 25 d'agost, al pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI), una mostra de les millors instantànies, capturades pels visitants amb l'aplicació Instagram.

auca13Aquest dijous, el president de l'ens comarcal Jaume Setó, la vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, i la tècnica de Turisme del Consell Comarcal de les Garrigues, Ester Rué, van donar a conèixer les fotografies guanyadores del concurs d'enguany. Les millors fotografies d'enguany les van realitzar @auca13, Assumpció Aubets, @raisabate, Raimon Sabaté, i @sisco_onso, Francesc Mayench, que rebran un lot de productes de la comarca.

raisabateL’exposició mostra una selecció de 27 fotografies de pobles embellits, flors i paisatges de la comarca pujades a Instagram amb l’etiqueta #LesGarriguesEnFlor2019 i es podrà visitar al pati de l’IEI fins al 25 d’agost de 2019. En total, s'hi han presentat a concurs prop de 300 fotografies, gairebé un centenar més que en la passada edició.

El concurs d'Instagram és una activitat paral·lela emmarcada en la tercera edició del concurs Les Garrigues en Flor, dut a terme del 18 de maig al 2 de juny, per embellir amb plantes i flors les cases, places i carrers de la comarca, tot remarcant la riquesa patrimonial i paisatgística de les Garrigues. Es tracta d'una iniciativa que s’inclou dins del pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí, amb l’objectiu d’incentivar l’autoestima dels pobles alhora que els visitants poden descobrir la seva bellesa.

Comentaris