Mojitos de regal durant el primer Mercat a la Fresca de les Borges

L’Agrupació de Comerciants de les Borges organitza aquest proper dissabte dia 20 a la Placeta del Terrall la primera edició del Mercat a la fresca, una iniciativa creada amb l’objectiu de dinamitzar el comerç del municipi.

El Mercat de les rebaixes és una altra iniciativa de l'Agrupació de Comerciants
photo_camera El Mercat de les rebaixes és una altra iniciativa de l'Agrupació de Comerciants

Per aconseguir-ho, l’entitat regalarà mojitos i diferents obsequis al públic mentre que les parades oferiran els seus productes a preus molt reduïts. El Mercat a la fresca, que coincidirà amb la cantada d’havaneres i el concurs de pesca nocturna al Terrall, tindrà lloc des de les nou del vespre i s’allargarà fins a la mitjanit i comptarà amb parades de roba, complements, flors i joies entre altres.  

El I Mercat a la fresca compta amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, que cedeix les taules i s’encarrega de la guarnició de la placeta a més de facilitar les connexions a la llum. El regidor de l’àrea, Jordi Ribalta, destaca la “importància de donar suport a aquest tipus d’activitats que tenen com a objectiu desenvolupar el teixit comercial local”. Per aquest motiu Ribalta fa una crida als veïns de la població “per a que s’atansin al Terrall i facin poble donant suport un sector, el del comerç de proximitat, que tot i els greus efectes de la crisi busca noves propostes per tirar endavant”. Per la seva part la presidenta de l’Agrupació de Comerciants, Montse Pijuan, espera que aquesta iniciativa “tingui una bona acollida, ja que aprofitant que estem en període de rebaixes tots els articles estaran d’oferta”. Pijuan creu que el Mercat a la fresca “és una altra manera d’atansar el comerç a la població. Més original, més divertida i molt més atractiva”. De moment, la iniciativa compta amb 10 comerços adherits. Els qui vulguin participar-hi s’hi poden inscriure gratuïtament si formen part de l’Agrupació de Comerciants i pagant 30 euros si no en són socis. Durant l’any l’entitat organitza altres propostes per dinamitzar el comerç com el Mercat de la ganga, la campanya de Nadal i els mercats de rebaixes d’estiu i d’hivern.

D’altra banda el Centre Cívic de les Borges acollirà avui, des de les sis de la tarda i fins a les deu de la nit, una jornada de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i de Teixits.

Comentaris