29.07.2021 |
Territoris.cat

El Molí dels Torms desperta l'interès internacional en la jornada de portes obertes

Uns 200 visitants, alguns vingut del Japó i d'Holanda, gaudeixen d'un dia de collita i aprenen "in situ" el procés de producció de l'oli d'oliva

Portes obertes Molí dels Torms
La collita de les olives acostuma a despertar gran interès entre el públic
El Molí dels Torms desperta l'interès internacional en la jornada de portes obertes

Un any més el Molí dels Torms ha celebrat la seva jornada de portes obertes, una diada en què convida a tot aquell qui ho vulgui a visitar les finques de les oliveres. La convocatòria, oberta a clients i a la població en general, pretén que el públic vegi com es recull l’oliva i aprengui com es produeix l’oli d’oliva verge extra. D'aquesta manera, tal i com argumenta l'empresa, "els visitants conviuen amb nosaltres unes hores per entendre i gaudir d’un dia de collita".

Enguany ha estat la IV jornada de portes obertes, una cita que va tenir lloc dissabte i diumenge passats i a la què van assistir més de 200 persones, principalment de la provincia de Barcelona i Girona. També van venir altres visitants d'altres països com Holanda, Bèlgica i el Japó.

Els organitzadors de l'acte destaquen que aquests tipus d’activitat "són la millor oportunitat per l’equip d’Olicatessen per rebre de primera mà les opinions, comentaris i suggeriments del consumidor final, que en definitiva és qui ens permet creixer i ens ajuda a polir i decidir cupatges i nous productes".  En aquest sentit, les preguntes més frequents d’aquesta jornada van ser sobre l’etiquetatge i la nova llei que obligarà a la restauració a servir l’oli en envasos no reomplibles a les taules dels restaurants.

 

El Molí dels Torms desperta l'interès internacional en la jornada de portes obertes
comentaris