El Molí dels Torms desperta l'interès internacional en la jornada de portes obertes

Uns 200 visitants, alguns vingut del Japó i d'Holanda, gaudeixen d'un dia de collita i aprenen "in situ" el procés de producció de l'oli d'oliva

Portes obertes Molí dels Torms
photo_camera La collita de les olives acostuma a despertar gran interès entre el públic

Un any més el Molí dels Torms ha celebrat la seva jornada de portes obertes, una diada en què convida a tot aquell qui ho vulgui a visitar les finques de les oliveres. La convocatòria, oberta a clients i a la població en general, pretén que el públic vegi com es recull l’oliva i aprengui com es produeix l’oli d’oliva verge extra. D'aquesta manera, tal i com argumenta l'empresa, "els visitants conviuen amb nosaltres unes hores per entendre i gaudir d’un dia de collita".

Enguany ha estat la IV jornada de portes obertes, una cita que va tenir lloc dissabte i diumenge passats i a la què van assistir més de 200 persones, principalment de la provincia de Barcelona i Girona. També van venir altres visitants d'altres països com Holanda, Bèlgica i el Japó.

Els organitzadors de l'acte destaquen que aquests tipus d’activitat "són la millor oportunitat per l’equip d’Olicatessen per rebre de primera mà les opinions, comentaris i suggeriments del consumidor final, que en definitiva és qui ens permet creixer i ens ajuda a polir i decidir cupatges i nous productes".  En aquest sentit, les preguntes més frequents d’aquesta jornada van ser sobre l’etiquetatge i la nova llei que obligarà a la restauració a servir l’oli en envasos no reomplibles a les taules dels restaurants.

 

Comentaris