Música barroca i gastronomia lleidatana al celler Clos Pons de l'Albagés

El celler acull aquest divendres l'actuació de Rafael Bonavita dins del II Garrigues Guitar Festival mentre que el proper 19 i 20 de juliol s'hi celebrarà una nit gastronòmica juntament amb el restaurant Bellera de Lleida

Veïns de les GArrigues a l'avcte d'inauguració del celler de l'Albagés
photo_camera Veïns de les Garrigues acull els cicles "Música al Celler" i "Cuina al Celler"

El celler Clos Pons, ubicat al cor de les Garrigues, estrena demà la primera de les seves nits de sensacions amb el concert de tiorba de mans d’un dels artistes més reconeguts internacionalment dins del panorama de la música antiga en l'àmbit dels instruments de la corda pinçada; Rafael Bonavita. L'actuació s'emmarca dins del II Garrigues Guitar Festival que se celebra aquests mesos d'estiu a la comarca. L'activitat s'engloba també dins del programa "Música al Celler", on els assistents podran viure una experiència sensorial única. Un autèntic culte  a la música i al vi; amb visita guiada al Celler, tast de vins, posta de sol i concert i sopar a les terrasses del celler. El preu de l'entrada és de 30 euros i les incripcions es poden realitzar al telèfon 973 070737.

D'altra banda els propers 19 i 20 de juliol el celler durà a terme una de les experiències gastronòmiques més exclusives del panorama lleidatà. Clos Pons i el restaurant Bellera s'uneixen per oferir dues jornades carregades de sensacions. Sota el concepte “pop up”, la cuina del Bellera es desplaçarà fins al Celler Clos Pons per oferir un sopar entre vinyes, fusió de mar i de muntanya, sota una lluna plena que il·luminarà paisatge abrupte de les Garrigues. L’exquisit i delicat sabor del peix cuinat a la brasa, maridarà perfectament amb els blancs de Clos Pons, Sisquella i Roc de Foc, aquest últim premiat recentment amb la Medalla de Plata al Concurs Internacional de Brussel·les. El Restaurant Bellera representa una dels icones de la gastronomia de Lleida des de 1963, amb les seves especialitats en peix i marisc; un lloc on et trobes com a casa; amb l’elegància i l’encant d’un passat actual.

Actualment Clos Pons és un dels Cellers més singulars de la DO Costers del Segre amb gran presència i reconeixement internacional exportant els seus vins a 37 països dels 5 continents.  L’acte organitzat pel Club de Vins Clos Pons s’emmarca dins del programa “Cuina al Celler”. Una oportunitat única per a tots aquells amants de la gastronomia que aconsegueixin assistir a l’event. Més informació i reserves: 609 304 216 i www.clospons.com

Comentaris