29.11.2022 |

La tradicional festa de Sant Cristòfol enceta el cap de setmana a les Borges

La celebració del Mulla't i les activitats subaquàtiques, actes principals del diumenge

 

L'esmorzar popular, un dels actes amb més presència de públic
L'esmorzar popular, un dels actes amb més presència de públic
La tradicional festa de Sant Cristòfol enceta el cap de setmana a les Borges

El recinte de la Font Vella acollirà durant tot el dissabte la celebració de la festa de Sant Cristòfol, un dels actes més populars de la ciutat que enguany espera reunir més de 500 persones. L'acte més esperat és la benedicció en motiu de la festivitat, que té lloc al migdia i tradicionalment aplega uns 300 vehicles. La jornada es complementarà amb un esmorzar popular, el XXV concurs de botifarra, una berenar amb animació infantil i ball de nit.

L'alcalde Enric Mir, convida a tota la població a participar-hi, ja que “aquesta és una de les jornades estiuenques que compta amb més entusiastes i seguidors, i que se celebra en un lloc tant emblemàtic i nostrat com és el recinte de la Font Vella”. La festa té lloc cada any el dissabte de la setmana en què s'escau Sant Cristòfol, el 10 de juliol.

Els actes del cap de setmana continuaran diumenge amb la celebració del “Mulla't per l'esclerosi múltiple”, una jornada solidària que tindrà lloc a les piscines municipals durant tot el matí. L'acte central, un salt a l'aigua col·lectiu per part de tots els banyistes, tindrà lloc a la una del migdia. Durant el dia el recinte també serà l'escenari de les Jornades Subaquàtiques, batejos de submarinisme a càrrec de The Bussening Pallars, Escola Nacional d’Activitats Subaquàtiques a Tremp. L'activitat, organitzada per la Comissió de Festes, espera superar el centenar de participants que l'any passat van participar en la immersió. La jornada, una iniciació a la immersió que es porta a terme amb un equip de busseig i sota la supervisió de monitors especialitzats, està dirigida als majors de 12 anys i tindrà lloc des de les 11.00 hores i fins a les 17.00.

D'altra banda diumenge a les vuit del vespre la Placeta del Terrall acollirà la segona ballada de sardanes de l'estiu, amenitzada per la Cobla Vents de Riella.

La tradicional festa de Sant Cristòfol enceta el cap de setmana a les Borges
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement