Nou curs per a joves en atur de les Garrigues per a millorar la seva ocupabilitat

L’Oficina Jove de les Garrigues organitza un curs gratuït amb pràctiques en empresa de tasques d’auxiliars de magatzem, per reduir l'atur juvenil a la comarca.

DSC_0205_sm
photo_camera Presentació d'un curs a l'Oficina Jove de les Garrigues.

El Consell Comarcal de les Garrigues, a través de l’Oficina Jove de les Garrigues, organitza un curs gratuït amb pràctiques en empresa de tasques d’auxiliars de magatzem, en el marc del Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya.

L'objectiu és garantir que els joves menors de 30 anys puguin rebre una oferta d'ocupació, d'educació contínua o un període de pràctiques després d'acabar l'educació formal o quedar aturats. El programa presenta un enfocament integral, preventiu i d'atenció primerenca per contribuir a facilitar la millora de l'ocupabilitat i la inserció al mercat de treball dels joves.

El curs d’auxiliar de magatzem està adreçat a joves de 18 a 29 anys en situació d’atur i amb carnet de conduir. Els alumnes que superin el curs obtindran el carnet de carretó. Constarà de 30 hores de formació en competències bàsiques, 90 hores de formació en competències professionals i 70 hores de pràctiques en empreses. A més, els alumnes estaran tutoritzats i acompanyats en tot el procés.

Els interessats s’han d’adreçar a l’Oficina Jove de les Garrigues (carrer Avemaria, 14 de les Borges Blanques,  973 14 34 47) per a més informació i inscripcions.

Comentaris