Nous cursos d’informàtica i aplicacions d’Internet a La Borrassa de les Borges Blanques

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha donat a conèixer aquest dilluns els nous cursos d’informàtica i aplicacions d’Internet que es realitzaran a La Borrassa els pròxims mesos de febrer, març i abril. 

Curs de Xarxes Socials a la Borrassa de les Borges
photo_camera Un curs recent de Xarxes Socials a la Borrassa de les Borges Blanques.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha donat a conèixer aquest dilluns els nous cursos d’informàtica i aplicacions d’Internet que es realitzaran a La Borrassa els pròxims mesos de febrer, març i abril.

Les noves formacions s’iniciaran amb la 7ª Edició del Curs d’Informàtica Bàsica, destinat a totes aquelles persones que no han utilitzat mai un equip informàtic o en tenen uns coneixements molt bàsics. Aquest curs es realitzarà del dia 8 al 29 de febrer, concretament els dilluns, dimecres i divendres, entre les 10 i les 12 hores del matí.

La següent activitat prevista porta el nom de SemanApps, unes noves formacions que es posen en marxa aquest 2016, i que tenen com a objectiu realitzar cursos per exprimir les aplicacions més famoses dels nostres dispositius mòbils, així com descobrir-ne de noves. La formació començarà amb el popular WhatsApp, els dies 23 i 25 de febrer; continuarà amb l’Instagram, els dies 8 i 10 de març; i finalitzarà amb Youtube, en una data a concretar, a principis d'abril. Aquests cursos tenen una durada de 4 hores en total, el que suposen 2 hores per dia.

Finalment, durant el mes de març es realitzarà el nivell d'iniciació i repàs sobre el tractament de dades numèriques amb el programa Microsoft Excel, que es realitzarà del 7 al 18 de març, concretament els dilluns, dimecres i divendres, de 18 a 20 hores, amb una durada total de 12 hores. Pel que fa al nivell avançat no es durà a terme fins al mes d'abril, pel que encara s'han d'acabar de concretar horaris.

La regidora de Participació, Transparència i Bon Govern, Maria Fusté, ha indicat que l'objectiu és seguir apropant, especialment a la gent gran o sense coneixements tecnològics, l’ús i les possibilitats dels ordinadors i dels dispositius mòbils moderns, per a permetre’n un major aprofitament i desenvolupament personal a tota la població.

La Borrassa és un servei de l'Ajuntament de les Borges Blanques dedicat a assessorar i formar la població sobre les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores.

Comentaris