05.12.2020 |
Territoris.cat

Nova Àrea Bàsica Policial per a Mollerussa i les Borges Blanques

El conseller d'Interior, Jordi Jané, es reuneix amb l'alcalde Marc Solsona i es compromet a accelerar la seva creació que "permetrà fer un pool de seguretat".

El conseller s'ha reunit amb l'alcalde Marc Solsona
El conseller s'ha reunit amb l'alcalde Marc Solsona
Nova Àrea Bàsica Policial per a Mollerussa i les Borges Blanques

El conseller d'Interior de Generalitat, Jordi Jané, s’ha compromès avui a accelerar la creació d'una nova Àrea Bàsica Policial que doni servei a Mollerussa i també a l’àmbit de les Borges Blanques. Jané ha afegit que “va més enllà de Mollerussa i permetrà fer un pool de seguretat que donarà servei a un territori més ampli”.

El conseller ha fet aquestes declaracions aquest matí en el marc de la reunió institucional que ha mantingut amb l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i representants municipals per tractar també qüestions de seguretat. 

Durant el primer semestre del 2015 Lleida ha registrat un 6% menys de fets delinqüencials

Prèviament, el titular d'Interior ha assistit a la Junta de Seguretat Local de Lleida on ha destacat la col·laboració entre els cossos de seguretat. Jané ha afirmat que "la ciutat de Lleida està a un nivell molt bo de seguretat" i ha  subratllat que el nombre de delictes i faltes a Lleida ha davallat per tercer semestre consecutiu i durant el primer semestre del 2015 s’han registrat un 6% menys de fets delinqüencials.

En acabar la reunió de la junta, Jané ha anunciat, que el Departament d’Interior es reunirà pròximament amb l’Ajuntament de Lleida per actualitzar el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policial, signat el 1999 “per adequar els aspectes de seguretat a la nova situació del territori després de tants anys”.

Nova Àrea Bàsica Policial per a Mollerussa i les Borges Blanques
comentaris