Nova cita del Mercat de Segona Mà a les Borges

Aquest mercat, demostra la voluntat del consistori d’afavorir comportaments sostenibles i de consum responsable mitjançant aquesta pràctica.

Mercat dels dimarts
photo_camera Les Borges compta amb dos mercats setmanals que tenen lloc durant tot l'any.

L’Ajuntament de les Borges organitza el proper dissabte dia 5 de juliol la 12a edició del Mercat de Segona Mà, un esdeveniment que vol fomentar la cultura del reciclatge. Com és habitual, les parades se situaran durant tot el matí al carrer Nou i oferiran productes emmagatzemats a casa als que els seus propietaris donen poc o cap ús, i que podran fer molt servei a una altra persona. El regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats, Jordi Ribalta, ha animat als veïns de les Borges i de la resta de la comarca a visitar un mercat que inclourà una àmplia oferta de productes com llibres, joguines, estris per la casa i roba a preus molt econòmics.

Ribalta ha remarcat que aquest mercat, que se celebra el primer dissabte de cada mes, “demostra la voluntat del consistori d’afavorir comportaments sostenibles i de consum responsable mitjançant aquesta pràctica, la de la compra-venda i l’intercanvi”. En aquest sentit els participants podran muntar la seva parada amb taules facilitades per l’Ajuntament de les Borges, on hi exposaran els seus objectes. L’objectiu és fomentar la pràctica de les tres “R”: reduir, reutilitzar i reciclar. Per aquest motiu tots els estris podran ser intercanviats o venuts pel preu que els paradistes creguin convenient.

D’altra banda la regidoria de Promoció Econòmica de les Borges ja treballa en l’organització del II Mercat a la Fresca, que tindrà lloc el proper 19 de juliol a la placeta del Terrall en horari nocturn. La proposta, impulsada per l’Agrupació de Comerciants, comptarà amb diferents activitats per captar l’interès del públic, com un aparador amb diferents productes que es podran comprar als comerços de les Borges i mojitos gratuïts des de l’inici, a les 21.00 hores, i fins a mitjanit.   

comentaris