Obert el concurs de cartells de la Festa Major de les Borges Blanques 2015

L’Ajuntament de les Borges, a través de la Comissió de Festes, ha obert la convocatòria del concurs per escollir el cartell de la Festa Major d’aquest any, que se celebrarà els propers 5, 6, 7 i 8 de setembre.

32a Trobada de gegants
photo_camera La 32a Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs de les Borges Blanques.

L’Ajuntament de les Borges Blanques, a través de la Comissió de Festes, ha obert la convocatòria del concurs per escollir el cartell de la Festa Major d’aquest any, que se celebrarà els propers 5, 6, 7 i 8 de setembre. Hi poden participar totes les persones majors de 16 anys, que han de presentar les seves obres, originals i inèdites, fins el 22 de juliol a les 14.00 hores a les oficines municipals. La proposta guanyadora quedarà en poder de l’Ajuntament, que en farà divulgació com a cartell oficial de la Festa Major 2015, mentre que el seu creador obtindrà un premi únic de 200 euros.

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha anunciat que aquest any, a més de celebrar la 33a Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs, el dissabte comptarem amb les actuacions dels grups la Fuga, Oques Grasses i Tapeo Sound Sistem. Salla també ha volgut animar a tothom que ho desitgi a participar en el concurs de cartells, ja que ens ajuda a difondre la Festa Major de les Borges, una de les activitats culturals més emblemàtiques del territori.

Els participants tenen plena llibertat per escollir la temàtica del cartell, sempre i quan estigui relacionat amb la Festa Major de les Borges i tingui una clara finalitat divulgadora d’aquest esdeveniment. A més, ha d’incorporar la llegenda Festa Major de les Borges Blanques 2015 i les dates 5, 6, 7 i 8 de setembre. El jurat estarà presidit per l’alcalde, i integrat per un regidor, una persona del món de la pintura, una altra de les arts gràfiques i un membre de la Comissió de Festes, i és reunirà el 24 de juliol a les 21.00 hores, i la proclamació del veredicte es farà pública, entre d’altres, a través del web de l’Ajuntament. A més, el nom del guanyador figurarà en el programa de la Festa i el premi es lliurarà en el marc dels seus actes.

Comentaris