Obertes les inscripcions de la Cursa de les Cassoles de Juneda, que arriba el 3-J dins la Lliga Ponent Eurosomni

La jornada oferirà quatre distàncies, amb dues curses de 10 i 5 kilòmetres i dues caminades de 14 i 8

SONY DSC
photo_camera Els quatre recorreguts comparteixen circuit conjunt fins a arribar a l'espai del salt d'aigua de la segona màquina

cassoles cartell texteEl Consell Esportiu de les Garrigues, l'Ajuntament de Juneda i l'associació ADPN la Banqueta, amb el suport de diferents empreses i col·laboradors, han organitzat pel dissabte 3 de juny la quarta edició de la Cursa de les Cassoles de Tros de Juneda, que ja té obert el període d’inscripcions.

La jornada posarà a disposició dels participants quatre distàncies: dues curses atlètiques de 10.000 i de 5.450 metres, puntuables ambdues per a la Lliga Ponent Eurosomni, i dues caminades populars no competitives, una de 14 i l'altra de 8 kilòmetres.

L'horari de sortida de la caminada de 14 kilòmetres serà les 18.00 hores, mentre que les curses atlètiques i la caminada curta començaran a les 19.00 hores des del voltant del recinte de les piscines de Juneda.

Com a novetat d’enguany, un euro de cada inscripció es destinarà a l’ONG Proactiva Open Arms

Els quatre recorreguts comparteixen circuit conjunt fins a arribar a l'espai del salt d'aigua de la segona màquina, on els corredors del circuit de 5,5 kilòmetres es desvien per tornar de nou cap a Juneda. El primer quilòmetre és asfaltat, ja que transcorre pel nucli urbà de Juneda, però seguidament ja trepitjarà els camins de terra de la banqueta arbrada, recorrent els paratges de la primera i segona màquina i l'espai dels nou salts. D'anada, el recorregut transitarà per la part dreta del canal (aigües amunt) i la tornada, serà per l'altre costat de canal. 

El recorregut curt és pràcticament pla, amb un desnivell positiu de només 25 metres, mentre que el llarg també és molt suau, amb només 60 metres de desnivell positiu.

Com a novetat d’enguany, un euro de cada inscripció es destinarà a l’ONG Proactiva Open Arms, que lluita per rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

Durant tot el dia s’organitzaran activitats paral·leles a les mateixes instal·lacions per a petits i grans

Els participants gaudiran d’avituallament líquid amb aigua als kilòmetres 3, 6,5 i a l'arribada, on també se’ls oferirà un sopar amb entrepà i beguda, a més d’un obsequi commemoratiu de la cursa.

Hi haurà també servei de guarda-roba, dutxes i vestidors, i servei de fisioteràpia a càrrec de Sílvia Hill i Fisio Juneda. També es farà sorteig de material i detalls dels diferents col·laboradors, i s’organitzaran activitats paral·leles durant tot el dia a les mateixes instal·lacions per a petits i grans.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement