04.07.2022 |
Territoris.cat

Obren una botiga amb productes de les Garrigues al Mercat de la Concepció de Barcelona

Les Cooperatives d’Arbeca, Juncosa, Vinaixa i Bovera, i els Cellers Vinya els Vilars i Mas Blanch i Jové s'han unit per obrir una botiga de productes de les Garrigues al Mercat de la Concepció de Barcelona el proper dimarts, 16 de desembre.

1 (4)
La botiga de productes de les Garrigues al Mercat de la Concepció de Barcelona.
Obren una botiga amb productes de les Garrigues al Mercat de la Concepció de Barcelona

Les Cooperatives d’Arbeca, Juncosa, Vinaixa i Bovera, i els Cellers Vinya els Vilars i Mas Blanch i Jové, amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues, han creat l’empresa Garrigues Emprèn SL per poder comercialitzar els productes de la comarca de forma conjunta, en una botiga al Mercat de la Concepció de Barcelona.

El seu objectiu és el d’apropar els productes elaborats per ells mateixos a la gran ciutat i en un lloc que pot obrir moltes possibilitats i nous projectes i que s’inaugurarà el proper dimarts, 16 de desembre a les 12 del migdia. En l’acte està previst que hi intervinguin el conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, el president del Mercat de la Concepció, Alexandre Goñi, el responsable de Mercats de Barcelona, Raimond Blasi, el president de Garrigues Emprèn SL, Joan Gras, a més dels alcaldes dels pobles de les cooperatives i cellers que participen en aquesta empresa i altres alcaldes de les Garrigues i membres de la Comissió de Turisme i Cultura, de la Comissió de Promoció Econòmica i de la Comissió d’Agricultura del Consell Comarcal de les Garrigues i altres consellers comarcals.

Fonts del Consell Comarcal han indicat que estem contents que una iniciativa conjunta entre el sector de l’oli i del vi hagi quallat. Esperem que tingui molt èxit i que sigui el punt de partida de nous reptes per a les cooperatives i cellers, així com l’inici d’una nova manera de comercialitzar els nostres productes i donar a conèixer la nostra comarca, els productes i el patrimoni.

El Consell Comarcal de les Garrigues està desenvolupant el projecte Oliturisme, amb l’objectiu de donar a conèixer la comarca de la mà de l’oli amb totes les seves virtuts i des de tots els vessants, i els recursos turístics i patrimonials que hi ha arreu de les poblacions garriguenques.

Obren una botiga amb productes de les Garrigues al Mercat de la Concepció de Barcelona
comentaris