07.12.2022 |
Territoris.cat

Entre oliveres, el cicle Oleaterra clou la segona edició

Comes Loves-Arriba l'Amor, de la cantautora Sílvia Comes, clou Oleaterra
Comes Loves-Arriba l'Amor, de la cantautora Sílvia Comes, clou Oleaterra
Entre oliveres, el cicle Oleaterra clou la segona edició

Oleaterra 2017, amb l'espectacle Comes Loves: Arriba l'Amor, de la cantautora Sílvia Comes, i al bell mig del camp d'oliveres El Tagornar de la Granadella va cloure el cicle d'actuacions de petit format al voltant del patrimoni més autèntic i natural de les Garrigues.

Aquest cicle artístic ha reunit unes 500 persones durant els tres primers caps de setmana del mes de juny, amb una coproducció amb l'escola de dansa Dancescape i uns tallers de còmic, fotografia i pintura on van participar quaranta veïns i veïnes de la Granadella.

En paraules dels organitzadors Oleaterra és una experiència singular i una manera diferent de descobrir l'essència de les Garrigues, amb tot un seguit de rutes nocturnes a la llum de la lluna a la recerca de diferents actuacions que ens apropen a viure d'una manera singular els paisatges de les Garrigues de la mà de l'art, la dansa i la música, tot garantint una experiència única i irrepetible als visitants.

Una experiència singular i una manera diferent de descobrir l'essència de les Garrigues, amb tot un seguit de rutes nocturnes a la llum de la lluna

La cantautora Sílvia Comes va fer un repàs a la seva trajectòria de més de 30 anys d'escenaris a través d'un repertori de cançons de reconeguts espectacles com l'Esperit de Vinyoli i el d'homenatge a la poetessa Gloria Fuertes premiat pel millor concert a BarnaSants 2013. Va interpretar també cançons de Jacques Brel i poemes musicats de Jaime Gil de Biedma, entre altres autors com Lídia Pujol, amb els que va arribar a formar un duet. En la segona edició d'Oleaterra s'ha afegit el lema de comunitat de bellesa per impulsar tot un seguit d'experiències artístiques al voltant de l'art integrat al territori.

Entre oliveres, el cicle Oleaterra clou la segona edició
comentaris