El periodista Xavier Bosch participa en el centenari de la Biblioteca d les Borges

XavierBosch en el marc del actes del centenari de la Biblioteca Marqués d'Olivart
photo_camera XavierBosch en el marc del actes del centenari de la Biblioteca Marqués d'Olivart

El periodista i escriptor Xavier Bosch ha participat aquest dijous en els actes del centenari de la Biblioteca Marqués d'Olivart de les Borges Blanques, un acte que s'ha organitzat conjuntament amb l'Aula d'Extensió Universitària de les Garrigues, i ha tingut lloc en el Centre d'Empreses Innovadores (CEI) de les Borges Blanques.

Xavier Bosch ha presentat en la xerrada garriguenca el seu llibre Eufòria, que es va presentar l'any 2014, dins d'una trilogia sobre el periodisme que completen Se sabrà tot, Premi Sant Jordi del 2009 i Homes d'Honor. En aquest marc el periodista i escriptor ha plantejat als més de docents assistents a l'acte, la relació entre el periodisme i el poder en el marc de la crisi del sector periodístic.

La novel·la ha estat llegida pels dos clubs de lectura de les Borges i també pels alumnes de l'Aula d'Extensió Universitària de les Garrigues, que actualment compta amb 280 membres

L'Hora del conte

Properament, i seguint amb els actes del centenari de la biblioteca, el divendres 26 d'octubre, a les 18:30 hores, tindrà lloc l’Hora del conte. Una activitat dirigida als nens i nenes de P3 i P4 en què les conta-contes Júlia Mas Maria Balcellsexplicaran una història relacionada amb la fruita. L’activitat es realitza en col·laboració amb la Mostra Gastronòmica de les Garrigues i compta amb la participació de la Cooperativa de Sant Isidre.

  

Comentaris