La pilot Lydia López inaugura la segona edició de la Fira Borges Motor, amb més de 200 vehicles

La comitiva inaugural visitant la Fira Borges Motor 1
photo_camera Lydia López recorre la Fira Borges Motor amb Enric Mir i reprentants del consistori de les Borges

La darrera guanyadora de la Maroc Challenge en la categoria femenina de raids competitius, Lydia López, juntament amb la seva filla Ylenia Tan, van inaugurar la segona edició de la Fira Borges Motor, aquest divendres, 4 de maig, un esdeveniment que té per objectiu la promoció del sector a les Garrigues i al territori, a més a més d'augmentar l'oferta lúdica i comercial de les Borges Blanques.

El certamen acull, fins diumenge 6 de maig, 205 cotxes d'ocasió, de gerència i quilòmetre 0, així com 25 tractors, maquinària agrícola i una vintena d'accessoris per al camp, en exposició al Parc del Terrall de la capital garriguenca, tot i que per primera vegada hi ha hagut vehicles nous

La Fira, ubicada a l'emblemàtic entorn del parc del Terrall de les Borges, compta amb un espai de més de 3.000 metres quadrats d'exposició, pel que ha hagut d'ampliar amb dos carrers adjacents la superfície utilitzada l'edició anterior. En total els visitants hi troben 12 expositors entre els quals n'hi ha 9 de cotxes i 3 de maquinària agrícola; i uns 200 vehicles, amb l'objectiu que els visitants que s'hi apropin puguin trobar turismes i furgonetes d'ocasió, a més a més de maquinària i accessoris per treballar la terra i el camp.

López i Ylenia Tan van explicar el que va significar per a elles participar i pujar al podi del raid Marroc Challenge, així com han agraït ser convidades a la pionera Fira que s'organitza a la capital borgenca

Núria Palau, Jordi Ribalta, Lydia López i Ylenia Tan i Enric Mir tallant la cinta inaugural de la 2a edició de la Fira Borges MotorPer la seva banda, l'alcalde Enric Mir ha volgut reivindicar el paper de les dones en el món de l'esport de motor, així com ha desitjat a ciutadania i participants una bona i productiva Fira Borges Motor. També ha volgut exposar la importància de recuperar una fira als inicis del mes de maig que ja es realitzava per aquestes dates anys enrere i s'havia perdut.

La fira romandrà oberta durant els dies 5 i 6 de maig des de les 10 hores fins a les 20 hores, de forma ininterrompuda i ha estat organitzada per l'Ajuntament de les Borges Blanques amb la col·laboració de la Diputació de Lleida. A més a més, el consistori borgenc també ha preparat altres jornades més familiars i lúdiques tant dissabte com diumenge, coincidint amb el certamen.

Així, dissabte al matí al Parc del Terrall es podrà gaudir del Mercat de la Ganga i a la tarda, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dansa, s'oferiran espectacles vinculats al món del ball.

El diumenge 6 de maig, a banda de l'habitual Mercat d'Antiquaris, brocanters i col·leccionistes a la Plaça Europa, també se celebrarà la Festa Major del Terrall, amb diverses activitats i sorpreses.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement