Les piscines de les Borges tindran abonaments per a les persones sense feina

La mesura s'aplicarà sempre i quan els beneficiaris acreditin la inscripció a l'atur i no estiguin empadronats a cap altre municipi de la comarca

terr2
photo_camera Avui al matí s'estaven duent a terme els últims treballs a les piscines.

Les persones que estan a l’atur pagaran menys a les piscines de les Borges, ja que l'Ajuntament ha decidit modificar les taxes d'ús del recinte en benefici dels aturats i de les famílies monoparentals. En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme i Esports, Francesc Mir, ha explicat que "s'aplicarà una reducció del 50% respecte a l’import de la tarifa general d’adults, ja que d’aquesta manera es garanteix el dret de que totes les persones puguin gaudir de les piscines, el lloc de socialització per excel·lència de l’estiu, independentment de quina sigui la seva situació econòmica”. L’Ajuntament, que manté els preus dels abonaments respecte la passada temporada, també preveu descomptes del 50% en el cas de les famílies nombroses i monoparentals.

Aquesta mesura es durà a terme sempre i quan la persona beneficiària acrediti la inscripció a l’atur i no estigui empadronada a cap altre municipi de la comarca de les Garrigues. En aquest sentit, Mir ha afegit que els preus de les piscines de les Borges “són molt competitius, ja que per cinquè any consecutiu també oferim la possibilitat d’adquirir el forfait comarcal, que els compradors de l’abonament rebran de manera gratuïta i que els permetrà accedir a la resta de piscines dels diferents municipis garriguencs adherits a la campanya “Piscines Garrigues 2014” de l’Oficina Jove”.

Els abonaments, que s’han d’adquirir a l’Ajuntament, permetran l’entrada al recinte durant dos i mesos i mig, des del 21 de juny fins el divendres 5 de setembre, primer dia de la Festa Major. Els preus van des dels 42 euros per als adults, fins als 12 per als nens de 5 a 10 anys. Els joves de fins a 17 anys i els jubilats pagaran 21 euros, mentre que els usuaris del Carnet Jove i els del Carnet +25 n’hauran de pagar 30 i 35, respectivament. Les piscines s’obriran el proper dilluns 16 de juny, de les 15.00 a les 20.00 hores, i fins el dia 20 l’entrada serà gratuïta. A partir del dia 21 el recinte romandrà obert de 10.00 a 20.00 hores, i caldrà comptar amb l’abonament o bé comprar una entrada a les piscines.

Les Borges compta des de l’any passat amb una nova piscina d’aigua salada apta per als infants, nadons i usuaris de més edat, i que facilita l’accés a les persones amb mobilitat reduïda gràcies a una rampa i una barana construïdes amb aquest propòsit.

Comentaris