Plufresc inaugura botiga a Arbeca i amplia l'oferta comercial a les Garrigues

Plusfresc d’Arbeca completa els serveis al públic amb una fleca - amb pa de forner i pa fet diàriament a la botiga- i una secció de productes de drogueria i d’higiene personal
La secció de peixateria en el supermercat Plusfresc d'Arbeca ©Plusfresc
photo_camera La secció de peixateria en el supermercat Plusfresc d'Arbeca ©Plusfresc

La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc amplia la seva oferta comercial a les Garrigues amb un nou establiment a Arbeca, l'empresa ja disposa de botigues a la capital, les Borges Blanques, a Juneda, La Floresta i la Pobla de Cérvoles. la botiga d'Arbeca compta amb una superfície de 302 metres quadrats situada al carrer la Bassa, 25 del municipi garriguenc.

Plusfresc es desplega a Arbeca amb una oferta en la línia dels seus establiments locals, amb un assortiment de fruites i verdures fresques procedents de productors lleidatans que garanteixen la traçabilitat i qualitat dels productes. L’establiment que compta amb una plantilla de vuit treballadors, també incorpora una àrea de peixateria en la qual es troba una gran varietat de peix fresc de la llotja pescat al mar mediterrani i cantàbric. A més, en línia amb el seu objectiu de proporcionar als seus clients una experiència de compra excel·lent.

 Plusfresc ha incorporat en aquesta secció un forn de peix perquè es puguin endur a casa el producte ja preparat pel seu consum

Plusfresc ha incorporat en la botiga arbequina una secció d’alimentació envasada on destaquen productes locals i de proximitat. En aquest sentit, pel que fa a la carn i tal com passa a la resta dels seus establiments, Plusfresc ofereix la seva gamma 100% criat a Lleida. Aquest distintiu permet identificar carn de vedella, de porc, de xai, de conill i d’altres elaborats que prové de bestiar criat en granges de la província de Lleida i alimentat amb fórmules creades específicament per ells.

Plusfresc d’Arbeca completa els serveis al públic amb una fleca - amb pa de forner i pa fet diàriament a la botiga- i una secció de productes de drogueria i d’higiene personal.

Comentaris