La variant ha estat finançada per la Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida arranjarà el tram urbà de la carretera LP-7013 abans de cedir la gestió a l'Ajuntament de la Pobla de Cérvoles

Joan Reñé inaugura la variant de la Pobla de Cérvoles
photo_camera Joan Reñé inaugura la variant de la Pobla de Cérvoles

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dimarts la nova variant de la Pobla de Cérvoles, que ha permès eliminar els problemes de circulació que registrava la travessia de la LP-7013 a l’interior del municipi. L'acte ha comptat amb la participació de l’alcalde de la Pobla de Cérvoles, Jaume Estradé, i pel president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas.

La nova variant té una longitud de 1.620 metres y disposa de 2 carrils de 3 metres cadascun que permet una circulació àmplia i segura per a tots els vehicles.  La construcció de la via s’ha complementat amb una sèrie de mesures ambientals correctores, com la hidrosembra de talussos, la recuperació ambiental amb la plantació d’oliveres, serveres i altres espècies i la construcció de passos de fauna.

Reñé ha anunciat que el proper pas que donarà la Diputació de Lleida serà l’adequació de la travessia del municipi amb l’objectiu de deixar-la en perfectes condicions per tal de cedir-la a l’Ajuntament de la Pobla de Cérvoles.   

Comentaris