La Policia Local de les Borges obre el seu canal oficial de Facebook

L'objectiu és “informar amb immediatesa i d’estar més a prop de la ciutadania”, afirma la regidora de Governació, Núria Palau

Nou Facebook Policia Local Borges
photo_camera La nova mesura permetrà un contacte molt més directe i en temps real amb els ciutadans.

Des de fa pocs dies la Policia Local de les Borges s'ha unit a les xarxes socials amb l'obertura del seu compte oficial de Facebook. Una mesura que facilitarà la comunicació entre el cos policial municipal i els ciutadans de les Borges i de la comarca a través de la publicació d'informacions puntuals relacionades amb la tasca de la Policia Local, així com avisos i consells de seguretat i de Protecció Civil.

El nou canal de comunicació també donarà compte de les incidències d’interès pels ciutadans, com els talls programats de trànsit, ja sigui durant esdeveniments assenyalats com la propera Fira de l’Oli o en ocasions puntuals, quan s’hagi de reparar algun desperfecte o bé arreglar una incidència. “Una informació que serà especialment útil en dies assenyalats, com durant la propera cavalcada de Reis, quan s’informarà del recorregut de les carrosses i de quins seran els carrers per on no es podrà circular”, afirma Núria Palau. La regidora valora “molt positivament l’obertura d’aquesta nova via de contacte amb els ciutadans, ja que també ens ajudarà a fer més visible i més propera la feina de la Policia Local”.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de les Borges reforça el seu compromís d’utilització de les noves tecnologies per millorar i apropar la informació a la població, i al mateix temps obre un nou canal de participació ciutadana “a través del qual els veïns ens poden fer arribar peticions i suggeriments d’una forma molt més directa i còmoda”, explica el cap de la Policia Local, Alfons López. Aquestes seran ateses i valorades de dilluns a divendres de 09.00 a 13.00 hores.

Aquesta iniciativa se suma a les resta d’accions que s’estan promovent entre la Policia Local i diversos col·lectius de les Borges amb l'objectiu de comunicar incidències i garantir una millor seguretat dels ciutadans, com la connexió via whatsapp entre els comerciants de la població i el cos policial municipal.

comentaris