Es posen en marxa les noves instal·lacions d'atenció social a l'Ajuntament de les Borges

La regidoria de Benestar Social i Família de les Borges Blanques ha posat en marxa aquest dilluns les noves instal•lacions destinades a l’atenció social directa del municipi.

atencio-social-ajuntament-2
photo_camera Noves instal·lacions d'atenció social a l'Ajuntament

La iniciativa, duta a terme pels operaris i tècnics de la brigada municipal, ha consistit en l’adaptació d’una antiga sala d’espera amb molt poc us, per poder ampliar l’oficina d’atenció social i ubicar-hi un nou despatx. D’aquesta manera una altra treballadora social podrà atendre l’acollida dels casos simultàniament, i derivar-ne aquells específics que requereixin un seguiment més intens a les altres professionals de l’atenció social. Així, a partir d’ara, els usuaris disposaran d’una tercera part més d’horaris per a venir a resoldre els seus dubtes o necessitats.

Segons ha declarat la regidora de Benestar Pilar Chimenos, amb aquestes noves dependències, “millorem la coordinació i augmentem la qualitat del servei, ja que els usuaris tindran més temps per ser atesos directament pels professionals, però a més ho fem optimitzant al màxim possible els recursos disponibles”.
A partir d’avui, tots els dilluns, dimarts i dimecres, hi haurà dues persones atenent les visites concertades, i els dijous i divendres es dedicaran a fer el seguiment dels casos. Aquesta reorganització dels serveis socials bàsics a les Garrigues, pensada per a facilitar encara més l’accés i l’atenció social, ha estat impulsada pel Consell Comarcal, que és qui en té les competències, i ha comptat amb la participació de la regidoria de Benestar Social i Família de l’Ajuntament de les Borges Blanques. Els treballs de millora s’han allargat durant 10 dies i han tingut un cost aproximat de 2.000 euros.

Comentaris