14.08.2022 |
Territoris.cat

Preparació per a l’acreditació de competències digitals, a l’Oficina Jove de les Garrigues

L'Oficina Jove de les Garrigues durà a terme del 21 d’abril al 7 de maig un curs de preparació per a l’examen oficial de l'ACTIC, l'acreditació de competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

actic-Borges-2015
Cartell del curs de preparació per a l’examen oficial ACTIC a l'Oficina Jove de les Garrigues.
Preparació per a l’acreditació de competències digitals, a l’Oficina Jove de les Garrigues

L'Oficina Jove de les Garrigues, juntament amb el centre de noves tecnologies La Borrassa de l’Ajuntament de les Borges Blanques, duran a terme del 21 d’abril al 7 de maig un curs de preparació per a l’examen oficial de l'ACTIC, l'acreditació de competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya, que certifica la competència digital de les persones que superen satisfactòriament la prova.

La formació consta de 7 sessions presencials d’una hora i mitja de durada i és gratuït, tot i que el primer dia cal abonar els 13 euros que costa l’examen oficial. Les classes es realitzaran a La Borrassa i aniran a càrrec del tècnic informàtic del Centre, i es duran a terme els dies 21, 23, 28 i 30 d’abril, i el 5, 6 i 7 de maig, entre les 19 i les 20:30 hores.

El curs, que compta amb el suport del Consell Comarcal de les Garrigues i de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, està inclòs en el programa Accions En Ruta impulsat per l'Oficina Jove per segon any consecutiu a la comarca; i que aglutina totes les accions formatives en matèria de Joventut a les Garrigues. 

La regidora d’Educació, Joventut i Noves Tecnologies de les Borges, Maria Fusté, ha explicat que amb aquest curs facilitem que els nostres joves tinguin més recursos per acreditar els seus coneixements tecnològics i puguin optar a més i millors ofertes de feina.

Preparació per a l’acreditació de competències digitals, a l’Oficina Jove de les Garrigues
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement