L’alcalde de les Borges Blanques i president del Patronat Fira de les Garrigues, Enric Mir, ha donat a conèixer els noms dels encarregats d’inaugurar i clausurar la 52a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que seran, respectivament, el Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, i el prestigiós cuiner català Carles Gaig, propietari del Restaurant Gaig, amb una estrella Michelin. L’anunci s’ha fet en el transcurs de la presentació del certamen que s’ha dut a terme al Centre Comarcal Lleidatà de Barcelona i que també ha servit per promocionar els 5 nous paquets turístics combinats de les Garrigues impulsats pel Consell Comarcal garriguenc.
Enric Mir ha destacat que aquesta propera edició de la Fira estarà dedicada a la internacionalització de l’Oli i de la resta de la producció agroalimentària de qualitat que tenim a les Garrigues. Amb aquesta intenció, hem organitzat un ‘International Business Meeting: Austria- Switzerland- Catalunya’ per començar la Fira el divendres al matí.
A més, també han participat a l’acte Patrikc Torrent, director executiu de l’Agència Catalana de Turisme; Miquel Angel Gento, president del Centre Comarcal Lleidatà a Barcelona; Jordi Ribalta, regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats de l’Ajuntament de les Borges Blanques, i gerent del Patronat de la Fira de les Garrigues; entre d’altres representants de les Garrigues.
Finalment, els representants de les Borges han agraït al Centre Comarcal Lleidatà que hagi convocat als seus socis i hagi ofert les seves instal·lacions a la ciutat comtal i han ofert una degustació de productes de la terra a tots els assistents.