El president Artur Mas visita les Borges per recolzar Enric Mir com a alcalde

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha visitat aquesta tarda les Borges Blanques per a donar recolzament a Enric Mir, com a candidat de CiU a la reelecció per l’alcaldia de les Borges Blanques.

CiU_les_Borges_Festa_Família_Mas
photo_camera La Festa de la Família de CiU a les Borges amb el president Mas.

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha visitat aquesta tarda les Borges Blanques per a donar recolzament a Enric Mir, com a candidat de CiU a la reelecció per l’alcaldia de les Borges Blanques. Mas ha participat en la Festa de la Família que la federació ha organitzat per anunciar els seus principals compromisos electorals per a les famílies de les Borges, i ha visitat la Residència Assistida per a gent gran les Garrigues.

En un acte amb més 200 persones a la Placeta del Terrall, el president Mas ha destacat que ha vingut a les Borges a recolzar a un alcalde que ha fet una molt bona tasca al capdavant de l’Ajuntament, i que cal que a partir de diumenge hi hagin molts municipis del mateix color que el Govern del país per tirar endavant el procés.

Al seu torn l’alcalde Mir ha indicat que si revaliden la confiança de la ciutadania ens comprometem a crear una ludoteca que funcioni a les tardes i els caps de setmana; i a què tots els infants amb necessitats tinguin una menjada completa garantida al dia també en períodes de vacances. A més l’alcalde ha recordat altres compromisos ja anunciats com la teleassistència gratuïta per a majors de 65 anys, la Ruta de Natura per la Banqueta del Canal o la nova zona verda i de lleure al sector de la Cavalleria, entre d’altres.

Comentaris