14.08.2022 |
Territoris.cat

El president Torra anuncia que les Garrigues formarà part del projecte País Viu

Visita de Quim Torra a l'estand de la DOP Garrigues
Visita de Quim Torra a l'estand de la DOP Garrigues
El president Torra anuncia que les Garrigues formarà part del projecte País Viu

El president de la Generalitat, Quim Torra va anunciar aquest diumenge que les Garrigues formarà part de la segona fase del projecte Un país d'oportunitats, un país viu. Torra, ho va explicar en el decurs del Dia de la Comarca que es va celebrar en el marc de la Fira de l'Oli Verge Extra i les Garrigues, a les Borges Blanques.

Les prioritats del país s'han de fixar des de les comarques, ja que són les que coneixen millor les necessitats del territori en els diversos àmbits, sigui fibra òptica, infraestructures o projectes culturals

Dia de la Comarca Fira de l'Oli, guardorns a les trajectories de les empresesTorra es va posa a disposició dels alcaldes de les Garrigues perquè amb la futura etapa que encetarà el projecte, el Govern "escolti de debò" al territori.

Torra, però, no va explicar quan es començarà a treballar en el pla ni quantes comarques en formaran part d'aquesta segona fase. El projecte Un país d'oportunitats, un país viu es va engegar l'any passat amb la voluntat d'afavorir el desenvolupament econòmic i la cohesió social del territori, i les primeres comarques on ja s'ha implementat han estat l'Alt Urgell, el Pallars Sobirà, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre.

Dia de la Comarca Fira de l'Oli intervencio Quim TorraEl president Quim Torra va lliurar els premis als responsables i gestors de les empreses Tallers Guima i Josep Solé, impulsor d'Urgasa, guardonats per la seva trajectòria i aportació social i econòmica a la comarca de les Garrigues. El president va estar acompanyat ddel president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó, i l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir. 

El president de la Generalitat va assistir a la desfilada dels Tres Tombs de Sant Antoni i va visitar els pavellons firals de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que diumenge clausurava la cinquanta-setena edició.

El president Torra anuncia que les Garrigues formarà part del projecte País Viu
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement