Les propietats beneficioses de l'oli, fil conductor de la Fira de l'Oli de les Garrigues

El públic visitant de la Fira de l'Oli de les Garrigues
photo_camera El públic visitant de la Fira de l'Oli de les Garrigues

La Fira de l'Oli de les Garrigues pretén reivindicar les propietats beneficioses en la salut i el benestar, d'aquest producte, en el decurs de la cinquanta-sisena edició del certamen, que se celebrarà a les Borges Blanques del 18 al 20 de gener del 2019. Aquest serà un dels eixos del certamen garriguenc, en el que els principals productors presentaran els seus productes després d'una bona campanya.

El públic visitant de la Fira de l'Oli de les GarriguesLa Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues ja ha rebut la confirmació de més de mig centenar de participants, després que el 31 d'octubre és tanques el període d'inscripcions amb bonificació. En aquest sentit onze dels inscrits són productors de proximitat, vint del sector agroalimentari, i una vintena més del sector oleícola, que es distribuiran en l'espai de la carta, el Pavelló comercial i el Pavelló de l'oli.

Les dades de la Fira de les Borges Blanques suposen un nou rècord d'expositors confirmats en les preinscripcions prèvies a la Fira, cal afegir-hi tots els que formalitzaran la participació entre aquest mes i la meitat del vinent, a més a més de la cinquantena de botigues artesanals, d'alimentació ràpida i altres atraccions que habitualment s'ubiquen a l'exterior del recinte.

Comentaris