Puiggròs preveu arribar als 300 ciclistes a la I cursa de BTT PitAmunt 2013

L'activitat, organitzada pel Club Ciclista Puiggròs amb la col·laboració de l’Ajuntament, se celebrarà el diumenge 12 de maig al mateix municipi.

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la primera edició de la cursa de BTT PitAmunt 2013 de Puiggròs, una marxa no competitiva cicloturista de BTT que recorre els camins de la comarca de les Garrigues. L’acte ha comptat amb la participació del diputat Antoni Villas, de l’alcalde de Puiggròs, Juli Muro; del regidor de Puiggròs, Josep Cornellana i del president del Club ciclista de Puiggròs i regidor de l’Ajuntament de Puiggròs, Òscar Ruera.

La cursa travessa els pobles de Puiggròs, Arbeca, els Omellons, Fulleda, Tarrés, Vinaixa i Espluga Calba i el punt de sortida i d’arribada serà l’Ajuntament de Puiggròs. El president del Club ciclista de Puiggròs i regidor de l’Ajuntament de Puiggròs, Òscar Ruera, ha explicat que la cursa té dos recorreguts, un de 44 quilòmetres i 842 metres de desnivell acumulat i un altre, de major dificultat, de 64 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell acumulat. Els organitzadors han previst quatre avituallaments al llarg del recorregut i un temps màxim per finalitzar la prova de 5 hores. Fins a dia d’avui hi ha 150 inscrits, però preveuen arribar als 300.

El diputat Antoni Villas ha explicat que la marxa se suma a d’altres activitats esportives que es fan a les Garrigues i que permeten donar a conèixer el paisatge i els municipis de la comarca. Per la seva part l’alcalde de Puiggròs, Juli Muro, ha destacat la col·laboració desinteressada de veïns, entitats i empreses del municipi, gràcies als quals aquesta cursa es pot portar a terme.

El preu inscripció és de 16 euros fins al 10 de maig i de 20 euros si es fa el mateix dia de la cursa. La inscripció es pot fer a http://pitamunt.blogspot.com.es

comentaris