Recta final de les obres del Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges Blanques

El regidor d’Esports, Francesc Mir, i del vicepresident del DKV Borges, Toni Boldú, han pogut constatar avui l'avançat estat de les obres durant una visita al futur pavelló

Visita al Centre de Tecnificació de Tennis Taula
photo_camera Visita al Centre de Tecnificació de Tennis Taula.

Les obres del futur pavelló d’alt rendiment esportiu de les Borges encaren la seva recta final. Recentment s’ha recobert tota l’estructura metàl·lica amb pintura intumescent, que garanteix protecció contra el foc, i a partir de la setmana vinent es col·locarà la coberta i es construirà el tancament exterior. Pel que fa a la zona de serveis, s’iniciaran les instal·lacions dels sistemes d’electricitat, aigua i calefacció. Així ho ha assegurat aquest matí el tècnic municipal responsable del projecte, Francesc Casals, durant la visita a les obres què ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Francesc Mir, i del vicepresident del DKV Borges, Toni Boldú.

Durant la visita Mir ha destacat el compromís de la població amb el club, ja que es tracta d’un equipament d’alt nivell pensat específicament per la pràctica d’aquest esport. “Amb aquestes noves instal·lacions, unes de les millors de l’Estat per a la pràctica del tennis taula d’alt nivell, el consistori fa palès el seu suport al Club de Tennis Taula Borges, una entitat que gràcies als seus èxits ha aconseguit situar a la població a l’elit de l’esport europeu”, ha declarat el regidor. El futur pavelló serà la nova seu del Club de Tennis Taula Borges i acollirà els entrenaments i partits de tots els seus equips, inclosos els de Superdivisió, i permetrà que el club generi nous recursos econòmics atípics gràcies a les activitats que a partir d’ara hi podrà dur a terme. No obstant, el nou equipament també podrà ser utilitzat pels equips de voleibol o de futbol sala de les Borges, esports que compten amb un gran planter a la població. Per la seva part el vicepresident del club, Toni Boldú, ha valorat molt positivament els treballs realitzats, “ja que permetran que l’entitat pugui créixer i doni més facilitats als integrants de la base del club”.

El Centre de Tecnificació de Tennis Taula, que previsiblement estarà llest a finals d’any, comptarà amb una pista esportiva de 705 m², on s’hi podran col·locar 12 taules reglamentàries de manera simultània, i tindrà una grada amb capacitat per a 55 persones ampliable. El futur pavelló podrà acollir competicions internacionals ja que la pista que s’hi col·locarà compleix els requisits establerts per la Federació Internacional de Tennis Taula.

El centre té un pressupost d’execució de 429.860,67 euros, que assumiran en la seva totalitat el Consell Català de l'Esport, la Diputació de Lleida i el Consejo Superior de Deportes, pel que per a l’Ajuntament l’obra tindrà un cost zero. 

Comentaris