07.05.2021 |
Territoris.cat

Inversió anual a les Borges de gairebé 50 mil euros per a desperfectes a la via pública

Actuació a la vorera de l'avinguda Carrasco i Formiguera on les arrels dels arbres havien aixecatel paviment i les rajoles provocant fins i tot la caiguda d'alguns vianants

Obres de reparació i manteniment a les Borges Blanques interior
Les obres de reparació a l’avinguda Carrasco i Formiguera està previst finalitzin dimarts vinent
Inversió anual a les Borges de gairebé 50 mil euros per a desperfectes a la via pública

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha iniciat un procés de reparació i manteniment de les voreres i altres obres puntuals i urgents a diversos punts de la via pública de la ciutat borgenca així com en alguns edificis municipals.

La primera intervenció s’està duent a terme aquesta mateixa setmana, amb la reparació d’un fragment de la vorera de l’avinguda Carrasco i Formiguera. L'actuació inclou posar formigó i enrajolar el tram afectat, ja que es trobava força malmès com a conseqüència dels arbres, antics i amb molta arrel, la qual cosa provoca l'aixecament del paviment i també de les rajoles, provocant alguna caiguda dels vianants que hi transiten. L’obra està previst que finalitzi el pròxim dimarts, 14 de febrer.

D’altra banda, el consistori seguirà durant tot l’any amb les actuacions del Pla de Manteniment i Arranjament que té com a objectiu arreglar els desperfectes de diferents trams afectats a les Borges Blanques. El Pla compta amb un pressupost de 49.000 euros més IVA, i les obres del qual han estat adjudicades a una empresa local, escollida en base un procés de licitació que s’ha dut a terme el mes de gener per part de l’Ajuntament de les Borges Blanques.

Inversió anual a les Borges de gairebé 50 mil euros per a desperfectes a la via pública
comentaris