28.10.2021 |
Territoris.cat

Reunió de treball a les Garrigues entre els Mossos d'Esquadra i l'organització agrària JARC-COAG

Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Ponent (RPP) i l'organització agrària JARC-COAG) van mantenir ahir una reunió de treball que, entre altres, va servir per tractar els diferents aspectes relacionats amb la seguretat en l'àmbit rural.

Reunió de treball entre Mossos d'Esquadra i JARC-COAG
La reunió de treball entre Mossos d'Esquadra i JARC-COAG a Castelldans.
Reunió de treball a les Garrigues entre els Mossos d'Esquadra i l'organització agrària JARC-COAG

La Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Ponent (RPP) i l'organització agrària Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC-COAG) van mantenir ahir una reunió de treball que, entre altres, va servir per tractar els diferents aspectes relacionats amb la seguretat en l'àmbit rural.

A la reunió, que es va realitzar ahir a Castelldans, hi va assistir Joan Carles Massot i Sisco Esquerda, president i vicepresident de JARC-COAG Lleida, Conrad Llovera, membre de la junta de JARC-COAG Lleida, l'intendent Josep Maria Estela, sotscap de la RPP, el sotsinspector Sebastià Mas i el sergent Enric Rius, cap i sotscap de la comissaria de les Borges Blanques.

Durant la trobada també es va aprofitar per analitzar la recent finalitzada campanya de recollida de l'ametlla i parlar sobre la propera campanya de la recollida de l'oliva. Els representants de les dues parts van coincidir en la importància de controlar els establiments de compravenda de material i productes agrícoles, com una de les estratègies bàsiques en la lluita contra els robatoris de productes del camp.

A la finalització de la reunió es va fer una visita a les instal·lacions d'una explotació agrícola del municipi de Castelldans.

En el marc del treball i la preocupació per millorar la seguretat en el camp, l'organització de JARC-COAG va emprendre una campanya de conscienciació vers els productors, sobre la importància d'informar ràpidament als cossos de seguretat en cas d'observar qualsevol conducta sospitosa.

Aquesta reunió s'emmarca en les trobades periòdiques que es fan des de la RPP amb les diferents organitzacions agràries, per tal de conèixer les seves preocupacions i alhora, explicar i coordinar les accions policials que es realitzen encaminades a la prevenció dels delictes en el món rural.

Reunió de treball a les Garrigues entre els Mossos d'Esquadra i l'organització agrària JARC-COAG
comentaris