La XV Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues visita aquest cap de setmana Vinaixa i Juncosa

Dissabte, 24 d’octubre, la XV Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues, visitarà Vinaixa amb l’obra de teatre El Nom, a les 22.00 hores. I diumenge, Juncosa amb l’obra En venda o lloguer, a les 18.00 hores.

cartell teatre comic garrigues 2015
photo_camera El cartell de la Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues 2015.

El pròxim dissabte, 24 d’octubre, la XV Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues, organitzada pel Consell Comarcal, visitarà la localitat de Vinaixa amb l’obra de teatre El Nom, de la companyia L’escotilló Teatre, a les 22.00 hores. I diumenge el teatre còmic es traslladarà a Juncosa amb la representació de l’obra En venda o lloguer, de la companyia Tàndem, a les 18.00 hores. 

La Mostra de Teatre Còmic Amateur és una iniciativa del Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i l’Institut d’Estudis Ilerdencs, dóna l’oportunitat a les companyies de teatre còmic amateur d’arreu de Catalunya d’actuar i donar-se a conèixer davant el públic de la comarca. 

L’1 de novembre seguiran les representacions a Cervià de les Garrigues amb l’obra Vuit dones de la companyia Kòmix; el 8 de novembre a Fulleda amb Les quatre cares d’Eva de la companyia La Botera; i el 15 de novembre al Vilosell amb l’obra La fi del món de la companyia Kalamarsa Teatre
 

Comentaris