Ricard Pastó de l'Associació Atlètica Xafatolls primer en la 11a Cursa de l'Oli

Tot i la pluja, la cursa ha estat un èxit de participació així com els tradicionals Tres Tombs, actes organitzats aquest matí en el marc de la Fira de l'Oli, que transcorren al voltant de la Plaça del Terrall de les Borges. 

Cursa de l'Oli 2014
photo_camera Tot i la pluja, la cursa ha congregat a molts participants

La jornada d’avui s’ha completat amb la celebració de l’11a Cursa de l’Oli, que arrencat a les 10.00 hores des del Passeig del Terrall. La prova, organitzada pel Club Atlètic Borges, l’Ajuntament de les Borges i el Patronat Fira de les Garrigues, i que té a Aritmos i la Cooperativa de Sant Isidre com a principals patrocinadors, ha comptat amb 850 corredors inscrits que han completat els 10,360 quilòmetres del circuit. Els tres primers classificats masculins han estat Ricard Pastó (AA Xafatolls), Josep Maria Pijuan (AE Blancafort) i Xavi Sahuquillo (CA Borges). En categoria femenina les guanyadores han estat Rosa Espachs (Sícoris Club), Núria Ribalta (AA Xafatolls) i Raquel Marquès (AE Ekke).

Seguidament, i tot i la pluja que ha caigut sobre la capital de les Garrigues a partir de mig matí, han tingut lloc els tradicionals Tres Tombs en honor a Sant Antoni, un acte que cada any aplega més públic al voltant del Terrall. Una desena de carros i cavalls han obert la comitiva, seguida per la banda de banda de cornetes i tambors. Finalment han desfilat les carrosses, un dels actes inclosos dins el programa de la Fira de l’Oli que desperta més expectació any rere any.

comentaris