01.10.2022 |
Territoris.cat

La Setmana Cultural de la Floresta celebra un quart de segle

Del 14 al 16 d’abril s’organitzaran des de conferències amb ponents com Francesc Homs, conseller de la Presidència de la Generalitat

Antoni Villas- setmana Cultural de La Floresta
Antoni Villas- setmana Cultural de La Floresta
La Setmana Cultural de la Floresta celebra un quart de segle

L'alcalde de la Floresta, Jaume Setó, i el diputat Antoni Villas han protagonitzat avui, en un acte a la Diputació de Lleida, la presentació de la XXV Setmana Cultural de la Floresta, que inclourà activitats per a totes les edats i que està organitzada per l’Ajuntament de la Floresta, la Llar de Jubilats, els Amics del Castell de La Floresta, l’Associació de Dones L’Espígol i Fot-li fort Percussió, juntament amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Amb epicentre al Local Social, la inauguració oficial es durà a terme el dilluns, 14 d’abril a les 22.00 hores, amb la participació de l’alcalde Jaume Setó. A continuació, Francesc Homs, conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, farà la conferència que porta per títol ‘Dret a decidir. Volem votar. Votarem’.

Per dimarts i dimecres, 15 i 16 d’abril, hi haurà dues noves xerrades, ‘El procés sobiranista des de l’antropologia’, a càrrec de Manuel Delgado, i ‘Acabar amb la corrupció’, del doctor en dret Joan Josep Queralt.

Durant l'acte Villas ha destacat que “si hi ha un referent en les setmanes culturals d’arreu, aquest és el de La Floresta, donat que sempre han estat al dia en els temes socials, polítics i culturals”. Per la seva part Jaume Setó ha volgut remarcar “el treball i esforç que fem cada any per poder conformar un programa de qualitat”, a la vegada que ha recordat que “durant aquests anys han passat personatges públics com el president Jordi Pujol, Xabier Arzalluz, Josep Guardiola o Ernest Lluch, que han aplegat a milers de visitants al nostre poble”.

Així mateix, Setó ha explicat que “som una localitat petita amb només 160 habitants, però que ens agrada fer d’aquesta setmana una cosa especial, per això convidem a tothom a participar-hi i a visitar el nostre territori”. Els darrers quatre dies estaran dedicats a les actuacions musicals, els espectacles i la processó dins del municipi. 

La Setmana Cultural de la Floresta celebra un quart de segle
comentaris