23.05.2022 |

Tanca l'últim restaurant de l'Albi, Ca La Margarida

Més d'un centenar de persones van assistir aquest dissabte a la festa de comiat del restaurant Ca La Margarida, que tanca disset anys de trajectòria gastronòmica a l'Albi.

Els propietaris del restaurant Ca la Margarida de l'Albi
Els propietaris del restaurant Ca la Margarida de l'Albi
Tanca l'últim restaurant de l'Albi, Ca La Margarida

Circumstancies familiars i personals han provocat el tancament d'un dels negocis més emblemàtics de l'Albi, el restaurant Ca La Margarida, el dijous dia 31 tancarà les seves portes temporalment després de disset anys en funcionament. Per acomiadar-se d'amics i clients, els dos propietaris, el matrimoni format pel Joan i la Margarida, van celebrar el passat dissabte una festa oberta a tothom que va aplegar més d'un centenar de veïns del municipi. Els assistents van poder degustar un generós aperitiu i un pastís de celebració mentre visionaven un vídeo amb imatges d'aquest gairebé quart de segle de vida del local.

El restaurant comptava amb una àmplia oferta. A més de menú diari i una carta on els plats estrella eren els caragols i la carn a la brasa, Ca La Margarida oferia la possibilitat de celebrar banquets de casament, comunions i batejos. El tancament del local, l'únic restaurant del poble, deixa els veïns de l'Albi gairebé orfes en servei d'hoteleria, ja que ara només queda en actiu el bar del Casal.

Els seus propietaris van manifestar a garrigues.territoris.cat, que l'activitat es suspèn temporalment, ja que esta previst que uns nous propietaris es facin càrrec del establiment en un termini que encara no han pogut concretar, però tenen la voluntat de que la marca del restaurant continuï estant present en el municipi.

Per l'alcalde Víctor Guiu, el tancament és "una llàstima, tant pel servei que donava al municipi com per la quantitat de gent que deixa sense feina". El negoci donava feina tres persones més els dos propietaris, cosa que segons Guiu, "és important ja que són cinc llocs de treball en un poble amb 850 habitants".

Tanca l'últim restaurant de l'Albi, Ca La Margarida
comentaris