Tastavins de Juneda celebra el 8M amb un tast de "d'vines"

Mariona Rendé, Sara Martínez i Alba Penella comenten cinc vins DO Costers del Segre
d'vines 2024
photo_camera Tastavins de Juneda va celebrar el Dia de la Dona en el marc de la campanya "d'vines" - Foto: Cedida

La vinyerona i sommelier Mariona Rendé, va ser l'encarregada de dirigir el tast de cinc vins DO Costers del Segre amb el qual Tastavins de Juneda va celebrar el Dia de la Dona en el marc de la campanya "d'vines" a la nit del dia 8 de març. Rendé va estar acompanyada per l'enòloga Sara Martínez de Raimat i Alba Penella i Rosa Xifre del celler Matallonga en una trobada que va congregar al Centra de les Art i la Memòria de Ponent (CAMP) del poble més de mig centenar d'aficionats i aficionades al vi.

Els vins de la nit van ser Escorça de Matallonga (Fulleda) representat, per Penella i Xifré; Turons La Pleta de Raimat (Raimat Lleida), representat per Martínez; Nena de Vinya els Vilars (Arbeca), per María José Pérez i Rosa Zarza, Turritela negre de El Vinyer (Fígols de Tremp), per Eva Carmona; i Analec Brut Nature d'Analec (Nalec), per Susanna Sansó que va participar en l'anterior edició de "d'vines". La vetllada va finalitzar amb un sopar.

La campanya "d'vines" que contempla quatre maridatges al restaurant L'Espurna de Lleida i dos tastos de vins a Juneda i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, entre altres activitats. Aquesta promoció del talent femení en el sector vitivinícola de Lleida està impulsada per la consultoria de comunicació enogastronòmica Como Pomona i compta amb la col·laboració de l'Institut Català del Vi i la Vinya de Catalunya (INCAVI), la DO Costers del Segre, l'Àrea d'Igualtat de la Diputació de Lleida, Turisme de Lleida de l'Ajuntament de Lleida, Eschotur Lleida, Tastavins de Juneda i L'Espurna.

Comentaris