Visualitzant l'anonimat': Un homenatge a les dones en la commemoració del 8M a les Borges Blanques

El pavelló de l'Oli de la capital de les Garrigues va acollir la representació de l'obra 'Anònimes'
20240308_Anònimes (7)
photo_camera 'Anònimes' desvetlla un conjunt d'històries basades en fets reals que giren entorn de la sororitat i l'empatia - Foto: Ajuntament de les Borges Blanques

En els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones a les Borges Blanques, el pavelló de l'Oli va acollir aquesta nit passada, la representació de l'espectacle 'Anònimes', a càrrec del grup teatral 4 Contes, en una expressió en escena de les experiències vitals de dones.

'Anònimes' desvetlla un conjunt d'històries basades en fets reals que giren entorn de la sororitat i l'empatia, on les dones són les protagonistes indiscutibles. Les vides de les nostres àvies, mares, tiets..., històries de dones que, malgrat haver estat invisibilitzades, constitueixen el nostre llegat més valuós.

Des de les narratives més íntimes fins a les experiències compartides, 'Anònimes' ressalta la importància de reconèixer i celebrar la diversitat de les veus femenines.

20240308_Anònimes (2)
 'Anònimes' visibilitza les històries reals de dones que giren entorn de la sororitat i l'empatia - Foto: Ajuntament de les Borges Blanques

Comentaris