20.01.2022 |
Territoris.cat

Tertúlia literària amb l'escriptora Sílvia Soler a les Borges Blanques

Mig centenar de persones participen en la trobada, finançada per la Institució de les Lletres Catalanes

Sílvia Soler a la biblioteca
L'escriptora ha parlat del procés de creació de les seves novel·les.
Tertúlia literària amb l'escriptora Sílvia Soler a les Borges Blanques

La biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques ha acollit aquesta tarda una tertúlia literària amb l'autora Sílvia Soler, que ha tractat sobre el seu llibre “L’estiu que comença”, guanyador del Premi Ramon Llull 2013.

Durant la trobada d'aquesta tarda, el públic present a l'acte ha pogut conèixer més a fons aquest últim llibre de l'autora, que han llegit els diferents grups de lectura de la biblioteca, així com algunes de les seves novel·les, “L'arbre de Judes”, “Petons de diumenge” i “39 + 1”, aquesta última recentment adaptada per TV3 en format sèrie.

Tot i que la visita de l'autora està finançada per la Generalitat de Catalunya, compta amb el suport del consistori borgenc, “ja que és una activitat més de difusió de la literatura, que evidencia la gran tasca que porta a terme la nostra biblioteca posant per davant de tot les necessitats i interessos dels ciutadans i fent de la biblioteca un espai únic de convivència i de lliure accés a la cultura”, ha explicat l’alcalde, Enric Mir. A la trobada d'aquesta tarda s'hi han aplegat mig centenar de persones.

La visita de l'escriptora Sílvia Soler se suma a la resta de trobades amb escriptors que han tingut lloc durant aquest curs a la Casa de la Cultura de les Borges. Les visites, impulsades per la biblioteca en col·laboració amb l'Ajuntament i amb diferents segelles editorials, han tingut com a protagonistes escriptors de renom com Pep Coll i Francesc Torralba, i fins i tot autors de llibres infantils, com la junedenca Mertxe París.

L'activitat d'aquesta tarda forma part del cicle de trobades amb escriptors “Lletres en viu”, promogut per la Institució de les Lletres Catalanes, amb l'objectiu de contribuir a la difusió de la literatura catalana actual i dels seus autors. En el marc d'aquest programa, en anys anteriors havien visitat la biblioteca de les Borges escriptors com Matthew Tree i Empar Moliner, entre d'altres.

Tertúlia literària amb l'escriptora Sílvia Soler a les Borges Blanques
comentaris