Tió solidari i Pessebre Vivent, a Cervià de les Garrigues

El proper dia 23 de desembre arriba el tió a l’Ajuntament de Cervià de les Garrigues, que aquest any s’ha sumat a la campanya tió solidari, pel que els aliments que es recullin es repartiran entre els infants necessitats de Càritas.

Pessebre Vivent
photo_camera El cartell del Pessebre Vivent de Cervià de les Garrigues.

El proper dia 23 de desembre arriba el tió a l’Ajuntament de Cervià de les Garrigues, que aquest any s’ha sumat a la campanya tió solidari, pel que els aliments que es recullin es repartiran entre els infants necessitats de Càritas. Així que, durant el matí, tots els que ho desitgin poden porta-li menjar per engreixar-lo de valent.

Per la tarda, a partir de les 16 hores, a la sala polivalent de l’Ajuntament, faran un taller de figures pintades i etiquetes amb el desig solidari pel 2016, per penjar a l’arbre de nadal que posaran a l’entrada de l’ajuntament, a més a més d’un taller de maquillatge i de fer cagar el tió.

D’altra banda, els dies 27 de desembre i 2 de gener, als Comellassos de Cervià faran el tradicional Pessebre Vivent, que començarà al carrer de l’Era entre les 18 i les 19 hores. El preu de les representacions és de 3 euros per veure’n una i de 5 euros per les dues i en finalitzar hi haurà una degustació de productes locals.
 

comentaris