22.05.2022 |
Territoris.cat

Tió solidari i Pessebre Vivent, a Cervià de les Garrigues

El proper dia 23 de desembre arriba el tió a l’Ajuntament de Cervià de les Garrigues, que aquest any s’ha sumat a la campanya tió solidari, pel que els aliments que es recullin es repartiran entre els infants necessitats de Càritas.

Pessebre Vivent
El cartell del Pessebre Vivent de Cervià de les Garrigues.
Tió solidari i Pessebre Vivent, a Cervià de les Garrigues

El proper dia 23 de desembre arriba el tió a l’Ajuntament de Cervià de les Garrigues, que aquest any s’ha sumat a la campanya tió solidari, pel que els aliments que es recullin es repartiran entre els infants necessitats de Càritas. Així que, durant el matí, tots els que ho desitgin poden porta-li menjar per engreixar-lo de valent.

Per la tarda, a partir de les 16 hores, a la sala polivalent de l’Ajuntament, faran un taller de figures pintades i etiquetes amb el desig solidari pel 2016, per penjar a l’arbre de nadal que posaran a l’entrada de l’ajuntament, a més a més d’un taller de maquillatge i de fer cagar el tió.

D’altra banda, els dies 27 de desembre i 2 de gener, als Comellassos de Cervià faran el tradicional Pessebre Vivent, que començarà al carrer de l’Era entre les 18 i les 19 hores. El preu de les representacions és de 3 euros per veure’n una i de 5 euros per les dues i en finalitzar hi haurà una degustació de productes locals.
 

Tió solidari i Pessebre Vivent, a Cervià de les Garrigues
comentaris