01.10.2022 |
Territoris.cat

Un toc especial en el quart de segle de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues

Acte de presentació de la Mostra Gastronómica
Acte de presentació de la Mostra Gastronómica
Un toc especial en el quart de segle de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues

El dissabte 2 de novembre set restaurants de les Garrigues tindran el privilegi de ser els protagonistes de la commemoració d'un quart de segle de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues, una proposta que fins al 16 de desembre mostrarà, cada cap de setmana i festius, la creativitat i l'enginy dels restauradors garriguencs.

Podeu descarregar el programa complet de la Mostra Gastronòmica de les garrigues en aquest enllaç​

Acte de presentació de la Mostra GastronómicaLa mostra, impulsada pel Consell Comarcal de les Garrigues, es va presentar aquest dimarts en la seu de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, amb la presència d'alguns dels restauradors que participaran en l'edició d'enguany, que han presentat els seus plats. La commemoració dels vint-i-cinc anys s'ha volgut dedicar als restaurants participants des de l'inici, recuperant i adaptant alguns dels plats que ja s'havien fet. Per aquest motiu, els usuaris trobaran el nom del restaurant i l'any que es va elaborar el plat.

Una mostra dels plats que es serviran a la Mostra Gastronómica 1També com a novetat l'organització inicia una campanya de difusió per les xarxes socials que compta amb la col·laboració d'influencers foodies d'Instagram. Els seus perfils d'Instagram són @bloghedonista, @dolorssmateu, @restaurantsdecatalunya i @retallsdecuina, que sumen un total de 78.400 seguidors.

Una mostra dels plats que es serviran a la Mostra GastronómicaLa Mostra Gastronòmica de les Garrigues té com a base essencial l'oli d'oliva verge extra, ja que és un dels motors econòmics de la zona i que marca el paisatge i territori de la comarca. Per aquest motiu, durant les primeres setmanes de la Mostra (fins a exhaurir existències), els clients rebran com a obsequi una ampolla d'oli del primer raig d'aquesta collita. A més, podran participar en el sorteig de set lots de productes de la comarca.

Els restaurants que participen en aquesta vint-i-cinquena Mostra Gastronòmica de les Garrigues són:
Restaurant Ca la Margarida de l'Albi
Restaurant La Placeta d'Arbeca
Restaurant Hostal Benet de les Borges Blanques
Restaurant Masia les Garrigues de les Borges Blanques
Restaurant Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues
Restaurant La Garbinada de Granyena de les Garrigues
Restaurant La Llena de la Pobla de Cérvoles

La Mostra Gastronòmica s'organitza des del Consell Comarcal i compta amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant els Patronats de Turisme i de Promoció Econòmica, i del projecte Gustum coordinat per l'Associació Leader de Ponent.

Un toc especial en el quart de segle de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues
comentaris