Obertes les inscripcions per participar al camp de treball de les Borges Blanques

Tindrà lloc del 3 al 21 de juliol i els participants tindran l'opció de triar quines setmanes volen formar part d'aquesta experiència
El camp de treball per a joves de les Borges, l'any passat
photo_camera El camp de treball per a joves de les Borges, l'any passat

L’Ajuntament de les Borges Blanques i l’Oficina Jove organitzen per aquest estiu una nova edició del camp de treball per a joves, que ofereix als nois i noies de la capital garriguenca i del territori l'oportunitat d'engrescar-se en una experiència enriquidora i participativa. Les inscripcions ja estan obertes i es podeu formalitzar fins al pròxim 9 de juny.

El camp de treball tindrà lloc del 3 al 21 de juliol, i els participants tindran l'opció de triar quines setmanes volen formar part d'aquesta experiència. Els horaris seran de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores, la qual cosa permetrà als joves gaudir de les seves tardes d'estiu. Les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció a l'Oficina Jove de Les Borges Blanques o mitjançant el telèfon 973 143 447. També poden contactar amb l’organització del projecte a través de l'adreça de correu electrònic [email protected].

En aquest camp de treball, es combinaran diverses activitats per tal que els joves puguin gaudir de l'estiu d'una manera divertida i participativa. Les propostes inclouran tallers de manualitats, jocs lúdics, tasques de manteniment i millora dels espais públics del municipi, excursions i visites. A través d'aquestes experiències, les persones participants adquiriran coneixements que els acompanyaran en el seu desenvolupament personal.

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement