Torna el Mercat de Nadal a les Borges Blanques

L’Ajuntament de les Borges Blanques, en col·laboració amb els comerciants, els paradistes del mercat setmanal dels dissabtes i el del mercat de segona mà, han organitzat per aquest dissabte, 13 de desembre, un Mercat de Nadal.

Mercat de les Borges desembre
photo_camera Dia de Mercat a les Borges Blanques.

L’Ajuntament de les Borges Blanques, en col·laboració amb els comerciants, els paradistes del mercat setmanal dels dissabtes i el del mercat de segona mà, han organitzat per aquest dissabte, 13 de desembre, un Mercat de Nadal als carrers del Carme i Nou, i a la Plaça. Aquesta edició especial del mercat dels dissabtes comptarà amb les parades exteriors de 15 comerços de la localitat, una desena de paradistes habituals i unes altres onze parades del mercat de segona mà. En elles els compradors hi podran trobar ofertes per fer els regals nadalencs i productes de segona mà, que s’afegiran a les habituals de roba de vestir i de la llar, fruita, complements, ferreteria, drogueria, bijuteria, entre d’altres sectors comercials representats habitualment.  

L’objectiu és, com explica el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, donar suport al teixit comercial de la ciutat i oferir la possibilitat que els ciutadans de tota la comarca coneguin els productes que ofereixen els comerciants de les Borges Blanques. Aquest any hem ajuntat les parades típiques amb les de segona mà i les ofertes nadalenques dels comerços, per a dinamitzar el mercat i atraure nous compradors.

A més, l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques també estan fent la seva habitual campanya nadalenca per a incentivar les compres, sortejant vals de compra per valor de 50 euros diaris entre els seus clients d’aquestes festes.

Comentaris