Torna el tradicional Parc de Nadal de les Borges

El Grup d'Esplai Apassomi torna a organitzar el tradicional Parc de Nadal, promogut per l'Ajuntament de les Borges i que té lloc als dos pavellons del municipi, amb jocs simbòlics, castells inflables, pistes d'Slot, animació i nombroses activitats per a totes les edats.

Parc de Nadal. Lúdic.
photo_camera Imatge del darrer Parc de Nadal de les Borges Blanques.

El Grup d'Esplai Apassomi torna a organitzar el tradicional Parc de Nadal, promogut per l'Ajuntament de les Borges Blanques i que té lloc als dos pavellons del municipi. Els jocs simbòlics, els castells inflables, el joc tradicional, les pistes d'Slot, l’animació i nombroses activitats per a totes les edats, seran ben presents al 14 espais diferents del nou certamen, que els organitzadors esperen que superi les 2.000 entrades venudes l'any passat i el total de 400 nens de 0 a 12 anys que hi van prendre part. El parc de Nadal s'obrirà els dies 27, 28, 29, 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener i a banda de les activitats diàries, la programació del Parc de Nadal preveu activitats esporàdiques, de manera que, cada dia els participants podran gaudir d'una activitat sorprenent cada dia.

L’horari d’obertura serà de les 16.30 hores i s’allargarà fins a les 20.30 h, per facilitar la presència dels infants a última hora de la tarda, sobretot quan els pares i mares han finalitzat la seva jornada laboral”, ha explicat la regidora d’Educació i Joventut, Maria Fusté. Per la seva part la regidora Maria Fusté ha volgut agrair la tasca dels 28 monitors que enguany treballen per al bon funcionament del Parc de Nadal, joves que aporten tota la seva experiència i il·lusió per a que els més petits de les Borges puguin entretenir-se, aprendre i formar-se durant aquest període de vacances escolars.

Per altra banda, el Grup d'Esplai Apassomi que aquest any celebra el seu 25è aniversari, també torna a organitzar per a tota la població la tradicional i nostrada festa de la Gran Cagada del Tió el dia 24 de desembre a les 18:30 h, a la Plaça de les Escoles de la República, a la que estan convidats a participar-hi tots els infants de les Borges.

comentaris