03.10.2022 |

El torneig Garrigues Cup reunirà més de 400 joves futbolistes

La competició, que tindrà lloc al Camp Municipal d’Esports i que aplegarà més de 40 equips procedents de Catalunya i l’Aragó, la disputaran més de 400 esportistes de les categories prebenjamí i benjamí.

Els equips garriguencs comptaran amb un ampli suport del públic
Els equips garriguencs comptaran amb un ampli suport del públic.
El torneig Garrigues Cup reunirà més de 400 joves futbolistes

Les Borges Blanques es convertirà aquest cap de setmana en la capital del futbol 7 gràcies a la celebració de la 18a Garrigues Cup. Durant dos dies es disputaran una cinquantena de partits en els dos camps de futbol en què s’haurà dividit el terreny de joc, de gespa artificial. El torneig començarà el dissabte i s’allargarà fins el diumenge a la tarda, quan tindran lloc les finals i l’entrega de trofeus a les mateixes instal·lacions de l’Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues, club organitzador de l’esdeveniment esportiu. El torneig, que es disputa des de l’any 1995, és en paraules del regidor d’Esports, Francesc Mir, “una oportunitat única de gaudir d’una gran jornada futbolística amb un alt nivell competitiu. Una experiència que compta amb tot el suport del consistori pels valors que transmet, des de la pràctica saludable de l’esport fins al respecte entre equips passant per l’amistat entre els joves dels diferents pobles i províncies”. A més, els esportistes i familiars podran gaudir de l’espai lúdic i de descans annex a les piscines, que compta amb zona d’ombra, taules i bancs. En categoria benjamí participaran a la competició 20 equips, que es distribuiran en 4 grups de 5 equips. Els equips jugaran entre ells un sistema de lliga a una sola volta. Els 2 millors de cada grup, 8 equips en total, disputaran la fase final, consistent en els quarts de final, les semifinals i la gran final. Pel que fa als benjamins disputaran el torneig 16 equips distribuïts en 4 grups de 4 equips, que jugaran entre ells una lliga a una sola volta. El millor de cada grup disputarà les semifinals, i els dos guanyadors, la final. A l’entrega de trofeus hi assistirà el president del Consell Comarcal, Juli Muro, l’alcalde Enric Mir i el regidor d’Esports Francesc Mir.

Amb aquest torneig finalitza la temporada esportiva per als equips de les Borges, un any en què el Tennis Taula ha aconseguit la seva primera Copa del Rei, un trofeu que no guanyava cap club català des de feia 25 anys. Pel que fa al Futbol Club Borges ha acabat la lliga regular en vuitena posició a Segona Catalana mentre que l’equip de Tercera Catalana del Club Bàsquet Borges ha aconseguit finalitzar la temporada a la zona tranquil·la de la classificació. Per la seva part les noies del femení A de l’Escola Comarcal de Futbol disputen actualment la Copa Catalunya, una fita històrica en la història del club.

El torneig Garrigues Cup reunirà més de 400 joves futbolistes
comentaris