Tot a punt pel multitudinari Concurs de Paelles al Terrall

El cap de setmana es complementarà amb la IX Trobada Motard i la celebració de la primera ballada de sardanes a la fresca de l'estiu

La Trobada Motard tindrà enguany una vesant solidària
photo_camera La Trobada Motard tindrà enguany una vessant solidària

La capital acollirà el proper diumenge el 22è Concurs de Paelles al Terrall, on està previst que s’hi apleguin més de 500 persones i un total de 25 colles. La jornada, organitzada per l’Associació d’Amics del Terrall, inclourà la tradicional entrega de premis a la millor paella, a la millor paella joves i a la millor ornamentació de la taula. El tradicional concurs arrencarà de bon matí amb l’elaboració de les paelles i cap a quarts de dues de la tarda el jurat valorarà les diferents mostres gastronòmiques així com la decoració de les taules. El certamen, on les colles demostraran les seves habilitats culinàries, també comptarà amb el sorteig de diferents regals, obsequis dels comerços de la població. “La festa és un dels esdeveniments més nostrats i més populars de les Borges, una jornada que val la pena viure perquè aplega a tots els veïns al voltant del Terrall i fa que aquest espai tan emblemàtic esdevingui encara més un símbol de la ciutat”, afirma l’alcalde de les Borges, Enric Mir.

Paral·lelament tindrà lloc la IX Trobada Motard, organitzada pels Motards Fot-Li Gas-Tooo de les Borges i per Moteros Solidarios Contra el Hambre, un acte que enguany pretén recollir aliments per ajudar les famílies del territori que tenen més dificultats. L'acte, que espera rebre un miler de visitants, arrencarà a les 09.00 al Pavelló de l’Oli, on tothom podrà aportar aliments i on també es podrà esmorzar a canvi d’un euro. La jornada comptarà amb actuacions musicals, jocs, sortejos i un dinar.

D’altra banda la Placeta del Terrall acollirà el dissabte a les 23.00 hores la primera de les tres ballades de sardanes a la fresca, organitzada per l’Agrupació Sardanista de les Borges en col·laboració amb l’Ajuntament. La cobla Vents de Riella d’Agramunt serà l’encarregada d’obrir les sessions estiuenques, que també se celebraran el 14 de juliol i el 17 d’agost. Pel que fa al multitudinari Aplec de la Sardana celebrarà la 21a edició el proper 3 d’agost.

comentaris