Tret de sortida a les tardes de ball al Pavelló de l'Oli

El consistori manté els mateixos preus de l'any passat degut a la "delicada situació econòmica"

Primer ball al Pavelló de l'Oli
photo_camera Imatge d'arxiu del primer ball al Pavelló de l'Oli, l'octubre de 2013.

El proper diumenge dia 5 d'octubre arrencarà a les Borges una nova edició de les Tardes de Ball al Pavelló de l’Oli, que tindran lloc cada diumenge a partir de les set de la tarda fins el proper mes de maig. La regidora responsable d’aquesta activitat, Maria Fusté, ha explicat que degut a l’actual situació econòmica “aquest any s’han mantingut els preus dels abonaments i de les entrades”. Així, l'entrada individual val 4 euros però existeix la possibilitat d’adquirir un abonament i de dos mesos per 28 euros.

Aquest any, i amb l’objectiu de que altres participants puguin iniciar-se en el món del ball, el consistori estudia la possibilitat d’organitzar un curset de ball en línia que tindria lloc els diumenges abans de cada sessió de tarda i a través de la qual els assistents obtindrien una rebaixa en el preu de l’entrada. 

La regidora ha que recordat que “les Tardes de Ball a les Borges són una oportunitat per gaudir d’aquesta afició ja que recentment han tancat algunes sales properes que periòdicament oferien sessions de ball”. Fusté també ha destacat “el gran ambient que es viu durant les sessions de ball” i ha explicat que les Tardes de Ball “s'han consolidat com una iniciativa de gran èxit a la ciutat que any rere any han comptat amb un augment d’afluència de gent, i per aquest motiu continuem oferint aquesta proposta de lleure que també permet mantenir-se en forma”.

Les Tardes de Ball, una proposta que va arrencar l’any 2010, és una activitat adreçada a tota la població aficionada al ball i que compta amb l’actuació en directe de les orquestres Duende, Glacé, Grup 43, Madison Group, Cocktail, 9Stil, Mediterranea, Albert Show i Atlantic’s. Aquesta última formació protagonitzarà la sessió inaugural aquest diumenge.

Comentaris