27.05.2022 |
Territoris.cat

La trobada Vi6 de les Borges reuneix set cellers de les Garrigues en un tast en línia

La Bodega presentarà els vins del Celler Matallonga, de Fulleda; Clos Pons, de l'Albagés; Mas Blanch i Jové i Cérvoles Celler, de la Pobla de Cérvoles; Tomàs Cusiné, del Vilosell, Vinya els Vilars, d'Arbeca, i Purgatori, de la família Torres, de les Borges Blanques, que es podran degustar a la terrassa de La Bodega, a cafeteria Slàvia de les Borges, al restaurant La Placeta d'Arbeca, o allí on es vulgui.
Edicions anteriors de Vi6 @radiolesborges
Edicions anteriors de Vi6 @radiolesborges
La trobada Vi6 de les Borges reuneix set cellers de les Garrigues en un tast en línia

La situació de l'estat d'alerta i les mesures de seguretat ha obligat a l'establiment La Bodega de les Borges a traslladar la mostra i el tast de vins de les Garrigues Vi6 a les xarxes. La cinquena edició del certamen de cellers de la DO Costers del Segre tindrà lloc aquest cap de setmana 6 i 7 de juny, de les 12.30 a les 13.30 hores, en el canal d'Instagram.

Cartell Vi6 2020La Bodega presentarà els vins del Celler Matallonga, de Fulleda; Clos Pons, de l'Albagés; Mas Blanch i Jové i Cérvoles Celler, de la Pobla de Cérvoles; Tomàs Cusiné, del Vilosell, Vinya els Vilars, d'Arbeca, i Purgatori, de la família Torres, de les Borges Blanques, que es podran degustar a la terrassa de La Bodega, a cafeteria Slàvia de les Borges, al restaurant La Placeta d'Arbeca, o allí on es vulgui.

En la proposta que es podrà seguir en el canal d'Instagram @labodegaborges, els diferents cellers continuaran explicant les característiques del seu vi a tots els participants, però aquesta vegada amb les mesures de seguretat oportunes. Per participar-hi es pot recollir el pack Vi6 a La Bodega, que s'han fet arribar també a domicili.

Els packs incloïen set botelles de vi, una de cada celler de la comarca, que són els vins que, entre dissabte i diumenge, aniran presentant els cellers, però també es va preparar un lot més petit per unes quatre degustacions de cada vi. Per a més informació podeu trucar al telèfon 640528235.

La trobada Vi6 de les Borges reuneix set cellers de les Garrigues en un tast en línia
comentaris