El boca-orella fa arribar turistes d'arreu de Catalunya a les Borges Blanques

Tant l’Espai Macià com el Museu de Cal Pauet han rebut en les seves instal·lacions agrupacions interessades en gaudir de la proposta turística que ofereixen

Un grup de turistes de Cerdanyola visita el Museu de Cal Pauet
photo_camera Un grup de turistes de Cerdanyola que ha visitat el Museu de Cal Pauet

Aquest cap de setmana, diversos grups de turistes d’arreu de Catalunya han triat les Borges Blanques com a destinació per realitzar una visita. Així, un grup de 49 persones provinents de Cerdanyola del Vallès han visitat el Museu de Cal Pauet, enfocat en la promoció de l’anomenat turisme emotiu, on han estat rebuts per l’alcalde Enric Mir. Segons ha explicat el responsable del museu, Josep Maria Anglès, es tracta de viatges organitzats per mitjà d’agències o entitats, que han rebut la informació i la recomanació d’altres visitants previs. La visita també consta d’un tastet dels productes de la terra, com ara l’oli d’oliva, el pa de ronyó o les olives arbequines.

Aquest mes de maig s’hi espera la visita de tres autocars més provinents de diferents comarques de Barcelona

Espai Macià i Cal Gineret

D’altra banda, l’Espai Macià ha rebut aquest cap de setmana un grup de 16 persones vingudes des de diferents poblacions de la plana de Lleida, així com també van rebre un petit grup de Barcelona. En paraules de la tècnica en Turisme de l’Espai Macià, Núria Pijuan, des de la institució s’intenta dinamitzar la visites organitzant diferents actes que cridin l’atenció dels possibles turistes, que darrerament també s’han sentit atrets per la visita al nou Centre d’Interpretació del Memorial Democràtic de la Guerra Civil, a l’antic molí d’oli de Cal Gineret.

La principal via a través de la qual es donen a conèixer les activitats i propostes turístiques de les Borges és el boca-orella, segons han constatat tant Josep Maria Anglès com Núria Pijuan

La principal via a través de la qual es donen a conèixer les activitats i propostes turístiques de les Borges és el boca-orella, segons han constatat tant Josep Maria Anglès com Núria Pijuan. Aquest boca-orella que es realitza entre coneguts, funciona a través de la recomanació a través de l’experiència viscuda i, en els últims temps, ha començat a estendre’s també a les xarxes socials gracies a la difusió que en permeten les noves tecnologies.

Comentaris