Txarango estrenarà al juny el nou festival de Juneda

El proper 28 de juny tindrà lloc l'Esgarrifa't Night Festival, amb el grup ripollès com a cap de cartell

Txarango
photo_camera La formació ofereix actuacions festives i molt divertides. Foto: Txarango.

La pista del Parc Alegria de Juneda aplegarà el proper 28 de juny el concert Esgarrifa't Night Festival, una cita musical que pretén ser divertida i apta per a tots els públics i que donarà el tret de sortida a la resta de propostes culturals estiuenques del municipi. La festa tindrà com a grup de referència als ripollesos Txarango, una de les formacions del país que compta amb més joves seguidors degut al seu estil fresc i festiu, que presentarà el seu últim disc, "Som riu". Dalt de l'escenari també hi haurà els grups Buhos i Germà Negre.

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Juneda, Aibert Garriga, ha explicat que "s'espera una molt bona assistència, ja que el ritme de venda d'entrades és molt bo". A més, segons Garriga, el concert està concebut en una data clau, "un dia situat entre els finals dels exàmens i abans de les festes majors d'estiu, el que a priori ens garantitza l'assistència de públic jove". L'Esgarrifa't Night Festival, organitzat per l'Ajuntament de Juneda en col·laboració amb l'associació local Jovent Junedenc, és "una aposta del consistori pel jovent del poble", afirma Garriga, que espera que hi assisteixin "unes 1.000 o 1.500 persones".

Les entrades -anticipades a 12 euros i a taquilla 15 euros- es poden adquirir a l'Ajuntament de Juneda, al Sony Gallery i per internet, a través de Subirós Representacions (http://www.subiros.net/venta-entradas.php). A més, i per agrair la bona acollida que està tenint la proposta, el Jovent Junedenc sorteja 6 entrades entre tots els participants en un concurs convocat a través de la seva pàgina de Facebook.

D'altra banda, el proper 7 de juny la població celebrarà el Kalikenyo Rock 2014, amb Soziedad Alkoholika, Kaotiko, Karbunko, Arrels Garrigues i Inversus a més de Dj Lluís.

Comentaris