Uns 250 ciclistes participaran en la IV marxa Terrall-Garrigues amb BTT a les Borges

La cita comptarà enguany amb dos circuits, un de 52 quilòmetres i l’altre de 35, i finalitzarà amb un esmorzar popular i amb l’entrega dels premis, diferents garrafes d’oli de la Cooperativa de Sant Isidre per als tres primers classificats.

Els participants poden escollir entre un recorregut curt i un de llarg
photo_camera Els participants poden escollir entre un recorregut curt i un de llarg.

El Club Ciclista Ateneu Garriguenc organitza aquest proper diumenge 22 de setembre la IV edició de la marxa Terrall-Garrigues amb BTT, un dels esdeveniments esportius més populars del territori que espera aplegar uns 250 ciclistes. Tant en la sortida com en l’arribada dels ciclistes la Policia Local de les Borges dirigirà el trànsit de vehicles, i a partir del migdia donarà pas alternatiu al passeig del Terrall, a l’alçada de la biblioteca, mentre que per anar a la Cooperativa des de l’Avinguda de la Sardana s’haurà de rodejar el Terrall. 

“Es  tracta d’una marxa que acostuma a aplegar no només ciclistes locals sinó també d’altres procedents de les Garrigues i de les comarques de Tarragona i Lleida”, destaca Sebastià Morell, president de l’entitat. Morell explica que es tracta d’una sortida que, per les seves característiques, “aplega diferents nivell de dificultat i per tant, és oberta a tothom”. Per la seva part Ivan Padro, secretari del Club Ciclista, argumenta que el recorregut llarg –que passa pels Bessons, Cervià de les Garrigues, l’Albi i retorna a les Borges- “es pot fer en unes 3 o 4 hores, pel que l’arribada dels primers s’espera que sigui a mig matí”. Pel que fa al recorregut curt, té lloc pel terme de les Borges. El preu de la inscripció és de 15 euros i es pot fer al web de l’entitat o el mateix dia de la cursa, al preu de 20 euros.

Tots els participants que vinguin de fora podran utilitzar l’aparcament habilitat a l’Era del Rabasser, una mesura que en paraules del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Francesc Mir, “facilitarà la tasca d’organització tant els membres del Club com a la Policia Local, que al llarg del matí garantirà el bon funcionament de la cursa així com el pas de vehicles i vianants per la zona del Terrall”. La concentració dels participants serà el diumenge al matí al Terrall, i la sortida dels ciclistes serà a les 09.00 hores.

Comentaris