Un veí d'Arbeca proposa que els municipis pròxims els permetin utilitzar les piscines

Arran els aiguats del mes d’octubre passat, agreujats pels d’aquest hivern, el poble d’Arbeca ha perdut les seves piscines, l’aigua ho va negar tot, va fer malbé el recinte, fins al punt que s'haurà de fer o refer de nou
Els aiguats que van afectar el recinte de les piscines d'Arbeca
photo_camera Els aiguats que van afectar el recinte de les piscines d'Arbeca

Arran els aiguats del mes d'octubre passat, agreujats pels d'aquest hivern, el poble d'Arbeca ha perdut les seves piscines. L'aigua ho va negar tot, va fer malbé el recinte, fins al punt que s'haurà de fer o refer de nou.

Ara arriba l'estiu i els arbequins i arbequines no podran banyar-se al seu municipi. Algú de les poblacions veïnes s'ha plantejat d'acollir a les seves piscines municipals banyistes d'Arbeca?

És molt bonic parlar de solidaritat i dir que tots i totes hi estem compromesos … Però quan la nostra acció s'ha de posar en practica, a vegades ens expulsem les "puces" del damunt. Com s'ho faran la gent d'Arbeca, on xipollejarà la canalla??

Proposo que les poblacions properes a Arbeca: La Floresta, Les Borges Blanques, Puiggròs, Juneda, els Omellons, Belianes, Miralcamp, Torregrossa, L'Espluga Calba, Mollerussa reservin part del seu aforament a banyistes arbequins i arbequines que hi vulguin anar. És una bona manera d'engegar l'estiu i ser solidaris amb els descendents dels "Vilars"

Josep M Solé i Montalà

Comentaris